Versatilitate Eurocargo

Versatilitate Eurocargo

Un partener eficient pentru fiecare sarcină

De la livrări de marfă la construcții, de la transportul de mărfuri congelate la serviciile citadine, noul Eurocargo este cel mai versatil autovehicul din categoria sa – și are, de asemenea, cea mai ușoară caroserie. Fabricat din oțel cu rezistență la volum ridicat, cadrul șasiului poate suporta lungimi ale caroseriei cuprinse între 4265 și 10.175 mm; traversele laterale sunt paralele pe întreaga lungime și sunt preconfigurate astfel încât să simplifice asamblarea suprastructurii.

Eurocargo oferă trei tipuri diferite de cabină pentru a satisface cerințele oricărei sarcini efectuate:

Cabina de zi

Oferă cel mai bun echilibru între lățimea și lungimea totală a caroseriei și se adaptează cel mai bine la lucrul pe timp de zi din marile orașe.

Cabina cu cușetă

Este disponibilă în versiunea cu pavilion standard sau înalt; aceasta este proiectată astfel încât să poată fi utilizată pe timpul nopții și este dotată cu una sau două cușete. Două casete iluminate (accesibile atât din interior, cât și din exterior) oferă un spațiu suplimentar de 260 de litri pentru depozitarea bagajelor și a sculelor. Portiera exterioară poate fi deschisă cu ajutorul unei comenzi electrice.

Cabina pentru echipaj

Este proiectată astfel încât să poată transporta întregul echipaj, împreună cu sculele și echipamentul: În aceasta pot intra șase pasageri și șoferul și este dotată special pentru a fi utilizată în construcții sau în cadrul serviciilor de prevenire a incendiilor.

În total, noul Eurocargo este disponibil în 11.000 de versiuni efectuate în fabrică, rezultate în urma combinării gamei sale de produse: două tipuri de transmisie, 14 niveluri de masă totală a autovehiculului și șapte valori de putere utilă, 12 cutii de viteze, 15 ampatamente și trei tipuri de cabină cu două pavilioane – pe lângă o gamă largă de sisteme de suspensie, raporturi de punte, punți și prize de putere (până la 1100 Nm).


Cabina Eurocargo - O treapta acces
Cabina Eurocargo - 2 trepte acces

Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!