Confort Eurocargo

Confort Eurocargo

Un birou confortabil, aflat în mişcare

Noul Eurocargo aduce confortul şi ergonomia la noi niveluri. Comenzile de la volan îi permit şoferului să folosească radioul şi telefonul în perfectă siguranţă. De asemenea, autovehiculul prezintă comenzi noi, mai ergonomice pentru controlul climatizării, lumini şi cutia de viteze automată/automatizată.

Fiecare lucru îşi are locul lui, la îndemână: autovehiculul prezintă acum mai multe compartimente de depozitare pentru obiecte şi documente, compartimente speciale pentru carduri şi un cuier amplasat pe peretele din spate al cabinei.

Consola de pe partea şoferului dispune de două suporturi practice pentru sticle, o priză electrică de 12 V şi o opţiune pentru o priză de aer comprimat.


Noul Eurocargo este un adevărat birou aflat în mişcare

În noul birou mobil cu o capacitate de 20 de litri (disponibil cu un singur scaun pentru pasager), se poate depozita un laptop sau o tabletă; acesta mai este dotat şi cu o lumină pentru citit, cu buzunare laterale pentru depozitare şi două conectoare USB pentru încărcarea dispozitivelor electronice. Puteţi crea un spaţiu confortabil de lucru şi prin deschiderea părții superioare.

Noul design se reflectă şi în interiorul care este dotat cu scaune acoperite cu o ţesătură sudată electric; la cerere, este disponibil un nou tip de scaun pentru şofer, cu suspensie pneumatică şi cu un nivel de confort sporit, cu spătar cu înălţime reglabilă, cu o centură de siguranţă reglabilă pe înălţime, tapiţerie cu densitate dublă, sistem de încălzire şi ventilaţie. Suplimentar, este disponibilă o cotieră pentru toate scaunele cu suspensie pneumatică.


Perfect pentru misiuni citadine, noul Eurocargo garantează accesul facil în cabină

Datorită planşei de bord liniare şi a dimensiunilor compacte ale tunelului motorului, şoferul poate părăsi cu uşurinţă autovehiculul, atât prin partea dreaptă, cât şi prin partea stângă.
Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!