Camionul 100% CONECTAT, cu DOBÂNDĂ AVANTAJOASĂ

IVECO S-WAY, un camion conectat

CAMIONUL 100% CONECTAT, cu DOBÂNDĂ AVANTAJOASĂ

Cu o cabină complet nouă, eficiență remarcabilă a consumului de combustibil și cu o tehnologie și conectivitate avansate, noua gamă IVECO S-WAY este soluția completă de transport, indiferent de misiunea ta.


IVECO S-WAY Conectivitate

IVECO S-WAY ESTE CAMIONUL 100% CONECTAT

Conectivitatea noului S-Way este creată pentru a ajuta șoferul să opereze vehiculul cât mai eficient și pentru a ajuta managerii de flotă în vederea optimizării consumului de combustibil și al costului total al proprietății.

  • Update software vehicul la distanță - Executarea de la distanță a intervențiilor de service și a actualizărilor de software, fără a fi nevoie să se oprească în atelier.
  • Diagnoză la distanță – se efectuază diagnoza vehiculului de la distanță, fără a fi nevoie să se oprească în atelier.
  • Rapoarte despre starea vehiculului - Smart Report - trimiterea periodică a rapoartelor automate privind performanța vehiculului și consumul de combustibil
  • Acces la aplicația My IVECO EASY Way - portal pentru a monitoriza starea vehiculului și comportamentul șoferului.

IVECO S-WAY Natural Power

VARIANTA PE GAZ NATURAL S-WAY NATURAL POWER

De peste 20 de ani lider în tehnologia gazului natural GNL şi GNC, IVECO oferă cele mai bune performanțe cu cel mai scăzut impact asupra mediului.

S-WAY Natural Power înseamnă, printre altele:

  • o reducere cu până la 9% a Costului total al proprietății (TCO)
  • până la 1600 km autonomie cu GNL
  • peste 3840 stații de alimentare cu CNG și peste 270 stații de LNG ce operează în Europa
  • fără taxe de drum pe teritoriul Germaniei până în 2023
  • 95% mai puține particule în suspensie, 95% mai puține emisii de CO2 cu biometan și 90% mai puțin NO2
  • cel mai bun confort acustic în interiorul cabinei

Alegi să faci achiziția în leasing și beneficiezi de o dobândă de la 1,99%* la gama S-WAY și 0,25% dobândă + 0 comisioane** pentru S-WAY Natural Power.UN DESIGN COMPLET NOU

Total reconceput spre beneficiul clienților, începând cu economia la consumul de combustibil și un Cost total al proprietății (TCO) redus, până la un nivel de siguranță sporit. Fiecare detaliu maximizează performanțele aerodinamice ale vehiculului.

EFICIENT ȘI PUTERNIC

S-WAY oferă o gamă largă de motoare EuroVI/D Diesel și pe gaz natural, potrivite tuturor utilizărilor. 3 game de cilindree și puteri de la 330 la 570 CP, disponibile și în versiunile cu gaz natural ce oferă o funcționare ecologică si silențioasă.

CREAT PENTRU CONFORT

Bucură-te de fiecare moment al călătoriei, fie că te afli la volan, fie că efectuezi timpii de odihnă, cu un interior complet refăcut.

CABINA POTRIVITĂ PENTRU FIECARE MISIUNE

IVECO S-WAY a fost dezvoltat cu un accent puternic pe șofer, iar noua cabină a fost reproiectată și consolidată pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță pasivă.Nu mai sta pe gânduri!
Sună-ne sau completează formularul pentru mai multe detalii sau o ofertă personalizată.

 0256 400 706 [număr cu tarif normal]

Scrie-ne

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Disclaimer

Campanie valabilă până la data de 31.12.2021, valabilă pentru vehiculele noi din gama IVECO S-WAY care nu fac obiectul altor campanii naționale IVECO.

(*) Dobândă de 1,99% pentru leasing financiar pentru perioadă de finanțare de până la 36 de luni, 2,99% pentru perioadă de finanțare de 48 sau 60 de luni, avans începând de la 10%.

(**) Condiții finanțare Iveco S-WAY Natural Power:
Dobândă 0.25%
Durata leasing max 60 luni
Avans minim 10%
Taxa de management 0% din pretul de achiziție
Comision de administrare lunar -
Valoare reziduală 0,1%
Tipul finanțării Leasing financiar
Asigurare Broker BRD Sogelease