Noul IVECO S-WAY, Fuel Hero

Noul IVECO S-WAY, Fuel Hero

NOUL IVECO S-WAY, FUEL HERO

Putere mai mare, consum mai mic de motorină, productivitate crescută, dobândă preferențială.

IVECO S-WAY este companionul perfect de călătorie al şoferului, soluţia ideală de afaceri pentru proprietarul de flotă şi prietenul sustenabil al mediului.


LIVRARE RAPIDĂ
DIN STOC

FINANȚARE AVANTAJOASĂ
CU DOBÂNDĂ DE LA 3,99%*

Opțiuni
GARANȚIE EXTINSĂ & ÎNTREȚINERE

optimizate în funcție de misiuneIVECO S-WAY

Noul IVECO S-WAY este vehiculul ideal pentru misiunile de transport de lungă distanță și cea mai bună soluție pentru proprietarul de flotă:

  • Nouă ofertă de motoare, extinsă cu versiuni Cursor 13 de 490 și 530 CP, complet compatibile cu biocombustibili de a doua generație HVO / XTL
  • Nouă generație de axe spate cu rapoarte optimizate pentru consumul de combustibil
  • Aerodinamică îmbunătățită, obținută prin intermediul unui deflector de înaltă eficiență pentru stâlpul A
  • Nou sistem de aer condiționat cu funcție automată „eco mode”

Toate elementele asigură economii de combustibil de până la 3%, făcând din noul IVECO S-WAY un adevărat performer al eficienței consumului de combustibil.


IVECO S-WAY interior

PROIECTAT ÎN JURUL ȘOFERULUI

Noul S-WAY ridică experienţa de muncă şi de confort a şoferului la un nou nivel, cu cabina proiectată în jurul necesităţilor sale, oferind un mediu spaţios și bine organizat, bogat în elemente de confort şi funcţii avansate, printre care și noul companion vocal IVECO DRIVER PAL.

CABINA POTRIVITĂ PENTRU FIECARE MISIUNE

Noua ofertă de cabine a IVECO S-WAY îți pune la dispoziție o gamă largă de versiuni, pentru a se potrivi misiunii tale: cabină de dormit AS, cabină de dormit AT cu acoperiș jos sau mediu și cabină scurtă AD cu acoperiș jos.

IVECO ON

O ofertă flexibilă și personalizabilă pentru a se potrivi cerinţelor şi misiunilor tale: de la servicii conectate pentru a spori potenţialul vehiculului, până la un set complet de soluţii post-vânzare ce poate include Garanție Extinsă sau pachete Întreținere.


SOLICITĂ MAI MULTE DETALII SAU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Scrie-ne

Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm verifică aici.

Disclaimer

Campanie valabilă până la data de 31.12.2023, valabilă pentru vehiculele noi din gama IVECO S-WAY care nu fac obiectul altor campanii naționale IVECO.

(*) Condiții finanțare:

Dobândă 3.99% 4.49% 4.99%
Durata leasing 12-24 luni 36-48 luni 60 luni
Avans minim 10%
Taxa de management 1,5%
Comision de administrare lunar 0
Valoare reziduală max 10%
Tipul finanțării Leasing financiar
Asigurare Broker BRD Sogelease