gama Iveco Astra

gama Iveco Astra

Una din cele mai mari game de camioane grele off-road din lume – de la camioane basculante la autobasculante rigide și articulate.

Pentru a putea funcționa cu profit, minele, carierele și șantierele dificile (cum ar fi barajele sau conductele de gaze sau petrol) au nevoie de cele mai robuste și eficiente mașini din lume. ASTRA este unicul furnizor pentru toate acestea.

Înființată în 1946, ASTRA oferă una din cele mai mari game de camioane grele off-road din lume – de la camioane basculante la autobasculante rigide și articulate. Toate produsele noastre au o structură de șasiuri din oțel ranforsat de mare rezistență și o cabină de oțel pentru a asigura caracteristici maxime de performanță, robustețe și fiabilitate.

Suntem, de asemenea, centru de conversie pentru autovehicule speciale, precum autospecialele de pompieri, vehiculele militare și cele dedicate transporturilor grele.

Proiectele speciale necesită uneori echipamente grele suplimentare, transformate pentru aplicații neconvenționale.

Plecând de la gamele existente (HD/HHD, ADT, RD), la cerere, Astra poate dezvolta aplicații speciale în baza cabinelor și tractoarelor cu șasiu Iveco și Astra, pentru a le spori capacitatea de tractare și caracteristicile tehnice, inclusiv instalarea de axuri și radiatoare suplimentare, cutii de viteze hidromecanice, suprastructuri, roți suplimentare și cârlige de tractare.


Extra Heavy Duty Iveco Daily Sasiu

Iveco Astra HD/HHD

Dumper articulat Iveco Daily Van

Iveco Astra ADT

Dumper rigid Iveco Daily Bus

Iveco Astra RD


Interesat?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!