Servicii financiare <small>Iveco</small>

Servicii financiare Iveco

Vă propunem soluții de finanțare pentru produsele și serviciile pe care le achiziționați, fie că vorbim de autovehicule noi sau second-hand, fie că vorbim de servicii after-sales (revizii, reparaţii caroserii, etc.) sau piese de schimb, accesorii, consumabile.

Colaborăm cu cei mai mari finanțatori din piață, BCR, BRD, CEC, Cetelem, Impuls, Raiffeisen, Țiriac si Unicredit fiind doar o parte dintre partenerii noștri tradiționali, sau cu orice alt finanţator agreat de client.

Dumneavoastră doar ne furnizați datele necesare, iar noi ne ocupăm de întocmirea și aprobarea finanțării.


IVECO Capital

Iveco Capital aduce sub un singur nume mai mult de 25 companii ce oferă servicii financiare in 14 ţări. Asistăm clienţii IVECO în toate marile ţări Europene, şi în diferite regiuni geografice, pentru a satisface nevoile financiare din lumea transportului.

De peste 20 de ani Iveco Capital îşi ajută clienţii să achizitioneze vehicule uşoare şi grele, noi şi uzate, prin servicii financiare dedicate, adoptînd o startegie de afaceri specializată şi prin prezenţa teritorială. Ţelul nostru este să contribuim la dezvoltarea transportului şi mobilitatea proiectelor ca un singur partener de top. Deoarece Iveco Capital este parte a Grupului IVECO.

Din anul 2000 Iveco oferă servicii pe piaţa românească prin Afin, care a fost deţinută 40% de către Iveco Grup până in 2007, moment în care a achiziţionat 100% din acţiuni.

Produse

Afin Leasing IFN - Leasing financiar

​Leasingul financiar permite companiilor să foloseasca vehiculele necesare activităţii lor fără o investiţie uriaşa care ar deteriora situaţia financiara, deoarece proprietatea vehiculelor rămâne la societatea finanţatoare.

Sunt bineînţeles avantaje pentru societăţi, care pot astfel să îşi elibereze resurse financiare pentru a le dedica activităţii de baza. Rambursarea poate fi adaptată nevoilor fiecărui client. Ratele de leasing sunt deductibile.

Servicii conexe

​Serviciile financiare pot fi suplimentate cu servicii de asigurare

RCA

Asigurarea obligatorie acoperă riscurile ce provin din răspunderea civila cu titlu de despăgubire, pentru daune cauzate de terţi prin circulaţia vehiculului, prin contract.

CASCO

Acoperă daune ale vehiculelor cauzate de:

- coliziuni, loviri sau impact împortiva oricăror obiecte fixe sau mobile
- foc, fulger sau explozie
- furt sau tentativa de furt a vehiculului, componentelor sale, pieselor sau bunurilor din interiorul acestuia.

Asigurare de bunuri

Se referă la daunele bunurilor cauzate de: foc, cutremur, pericole atmosferice, alunecări de teren si surpări, fulger, explozii, căderi de obiecte neobişnuite.


Ai nevoie de finanțare?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!Formulare contact

Scrie-ne, şi îţi vom răspunde la orice întrebare >

Programează-ţi aici revizia sau reparaţia la Iveco-ul tău >