Descoperă gama completă Iveco BUS

Descoperă gama completă Iveco BUS

GAMA IVECO DAILY BUS. CĂLĂTORIȚI INTELIGENT.

Daily BUS continuă în evoluția sa, introducând noi soluții adaptative și inteligente pentru a deveni adevăratul tău partener într-o afacere de succes.

gama Iveco Daily BUS

Microbuzul combină toate avantajele cele mai recente ale gamei Daily, de la conectivitatea avansată și funcțiile de conducere asistată până la cutia de viteze automată HI-MATIC exclusivă pentru această clasă, cu costurile de proprietate, fiabilitatea și versatilitatea optimizate care sunt caracterul distinctiv al acestei familii de vehicule.


VERSATILITATE NELIMITATĂ

Cu gama extinsă a Daily MINIBUS și MIDIBUS, care poate transporta până la 46 de pasageri, înseamnă că există o variantă pentru fiecare serviciu de transport persoane:


  • Servicii de transport interurban, lider în categorie în ceea ce priveste capacitatea de pasageri
  • Shuttle pentru servicii de transfer la aeroport și la hotel
  • Minibuze școlare special concepute pentru transportul elevilor
  • Pentru turism, pentru a călători cu confort și stil
  • Alte soluții de mobilitate urbană și periurbană
Daily Bus - Versatilitate

DAILY BUS în cifre

peste 380 de configurații din fabrică

4 motorizări, inclusiv CNG

până la 46+1+1 locuri, cu varietate mare de configurăriGAMA COMPLETĂ IVECO BUS

gama Iveco BUS

Gama completă de vehicule pentru fiecare misiune de transport de pasageri: autobuze urbane și interurbane, autocare de turism și microbuze.

URBANWAY este autobuzul conceput pentru transportul public în zonele urbane, cu podea joasă, caracterizat prin standarde înalte în ceea ce privește confortul pentru pasageri și șofer, capacitate, alegerea lungimii, sistemul de propulsie, amenajarea interioară și rentabilitatea. Urbanway este disponibil în versiunile Diesel, Gaz Natural Comprimat și Full Hybrid.

E-WAY este un autobuz electric complet nou, soluția completă și flexibilă de electromobilitate. Disponibil pe 4 lungimi diferite (9,5 m, 10,7 m, 12 m și 18 m), cu posibilitatea de a alege încărcarea lentă peste noapte sau încărcare rapidă folosind un pantograf.

CREALIS, mai mult decât un autobuz, un nou instrument valoros pentru orașele moderne și dinamice din zilele noastre. Pioner și lider al segmentului de autobuze expres, o alternativă eficientă la tramvaie, disponibil în mai multe variante de lungime (12-18 m) și 4 tipuri diferite de tracțiune.

CROSSWAY, alegerea potrivită pentru transportul interurban și școlar, este un muncitor de încredere și universal, ale cărui calități uimitoare l-au făcut cel mai vândut vehicul interurban din Europa. Disponibil și într-o versiune Low Entry pentru a garanta o accesibilitate excelentă.

EVADYS, noul autocar cu ADN-ul Crossway și experiența Magelys, un adevărat campion în ceea ce privește versatilitatea operațională: arhitectură nouă cu până la 63 locuri, mai mult spațiu pentru bagaje decât un autocar interurban obișnuit (până la 12 m3), economie de combustibil mai bună decât un autocar de turism HD.


SOLICITĂ MAI MULTE DETALII SAU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Scrie-ne

Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm verifică aici.