Eficiență Eurocargo

Eficiență Eurocargo

Consumul de motorină redus cu până la 8%

Noul Eurocargo: încă un pas înainte în procesul de îmbunătăţire a eficienţei. Ultima generaţie Tector 5 şi 7 de motoare utilizează ulei de motor cu vâscozitate redusă care reduce frecarea, creşte eficienţa şi extinde intervalele de întreţinere.


Au fost introduse alte caracteristici speciale în toată gama de motoare; aceste caracteristici sunt deosebit de importante în misiunile cu trafic intens, în care competitivitatea depinde de costul de proprietate:

  • ambreiajul ventilatorului controlat electronic, cu două viteze, electromagnetic, care este cuplat sau decuplat în funcţie de cerinţele de răcire;
  • funcția EcoRoll, introdusă la cutia de viteze cu 12 trepte de viteză, profită de inerţia autovehiculului şi cuplează automat cutia de viteze în/din poziţia neutră pentru a reduce consumul în diferite situaţii (de ex. pante abrupte);
  • EcoSwitch (disponibil la toate cutiile de viteze automatizate cu 6 - 12 trepte de viteză) reprogramează logica de schimbare a treptei, pentru o eficienţă maximă. Atunci când este pornită de către şofer, caracteristica EcoSwitch activează limitatorul de viteză, dezactivează funcţia de retrogradare şi autorizează numai schimburile automate ale treptelor de viteză.

Datorită acestor dispozitive noi (şi utilizării unui ulei nou, cu vâscozitate redusă pentru puntea din spate), noul Eurocargo reduce consumul de motorină cu până la 8% pentru livrările din interiorul oraşelor.
Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!