Sustenabilitate Eurocargo

Sustenabilitate Eurocargo

Soluția naturală pentru mediu

IVECO continuă să dezvolte gama sa alternativă de carburanți cu noul GNC Natural Power pentru Eurocargo - GAZ NATURAL COMPRIMAT.

Lider din 1995, cu un total de 13.000 de autovehicule vândute în Europa, IVECO este singurul producător care oferă o gamă completă de autovehicule GNC pentru transport de marfă și de pasageri, autovehicule ușoare, medii și de regim greu cu un impact minim asupra mediului, ceea ce reprezintă în prezent noul punct de referință în ceea ce privește sustenabilitatea.

GNC este cel mai ecologic carburant disponibil pe piață: singura alternativă reală la motorină pentru autovehicule, cu 3500 de instalații de distribuție a GNC în toată Europa.

Emisiile motoarelor pe bază de GNC de la IVECO se caracterizează printr-o cantitate de NOx redusă, lipsa totală de compuși pe bază de plumb și de hidrocarburi aromatice și o reducere de 95% a cantității de particule, comparativ cu motorina. Această performanță din punct de vedere ecologic este deja mai bună decât cea impusă prin standardul Euro VI, etapele B + C.

Având în vedere că GNC este puțin mai ieftin decât motorina în Europa, clienții ar putea înregistra economii de până la 25%.

Noul Natural Power pentru Eurocargo este disponibil în versiuni de la 11 la 16 t, cu un motor cu șase cilindri care asigură un cuplu mai mare, de 750 Nm, și o putere utilă crescută, de 204 CP, în combinație cu o cutie de viteze manuală cu 9 trepte de viteză sau o cutie de viteze automată cu convertor de cuplu. Caracteristicile autovehiculului și capacitatea de transport sunt identice cu cele ale versiunilor pe motorină: cilindrii sunt montați lângă traversele laterale astfel încât să nu ocupe mult spațiu. Raza maximă de acțiune este de 400 km.

Noul Eurocargo Natural Power este adaptat în special pentru condusul în orașele mari – emisiile sale reduse îi permit accesul în zonele cu trafic redus, iar funcționarea silențioasă (cu 5 dB mai silențios decât motorul diesel) îl fac ideal pentru utilizarea pe timp de noapte.
Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!