Telematică Eurocargo

Telematică Eurocargo

Rămâneţi conectat chiar şi atunci când vă deplasaţi

Modelele de tablete, sisteme de navigare și telefoane inteligente se schimbă rapid. și asta nu este tot: acestea conțin din ce în ce mai multe informații personale. Din acest motiv, în loc de a dispune de o interfață specială, noul Eurocargo este preconfigurat astfel încât să integreze perfect dispozitivul selectat de șofer.

Planșa de bord este preconfigurată astfel încât să poată fi instalat un suport universal; două prize USB de 5 V sunt poziționate lângă acest suport.

A rămâne conectat pe drum înseamnă a putea rămâne în contact cu restul lumii: în prezent, acesta este un instrument esențial de lucru, pe care noul Eurocargo îl oferă clienților săi.

Datorită casetei de sisteme telematice IVECO UTP (platforma unificată de telematice), acum disponibilă ca opțiune instalată din fabrică, noul Eurocargo este preconfigurat pentru conexiune de la distanță și furnizarea de servicii telematice.

  • servicii telematice de bază (detectarea poziției prin GPS, restricționare zonală, temporizator pe volan, transmiterea datelor de evaluare privind tahograful/consumul/șoferul);
  • servicii telematice personalizate (gestionarea distribuției, informații despre trafic, mesaje, instrucțiuni de conducere).


Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!