Design Eurocargo

Design Eurocargo

Latura citadină a transportului

Cu noul Eurocargo, transportul beneficiază de toate avantajele. Noua cabină este modernă şi practică, exprimând perfect caracterul dinamic al autovehiculului.


Eurocargo preia noul stil lansat pe IVECO Daily

Forma noilor deflectoare de aer evidenţiază numele mărcii, plasat în centru. Deflectoarele au fost remodelate în conformitate cu designul părţii frontale. Cu stratul său de protecţie împotriva razelor UV, parbrizul oferă o protecţie excelentă, fără impactul aerodinamic negativ al unui parasolar exterior.

Noul amortizor dispune de o treaptă de acces la parbriz, în scopul curăţării acestuia, adăpostind, în acelaşi timp, radarul AEBS. Noul bloc de faruri, cu lumini de zi cu LED-uri (ca dotare standard) este disponibil, de asemenea, cu faruri cu xenon.

Portierele sunt dotate cu sigla Eurocargo şi iniţialele caracteristice modelului.


Când designul este combinat cu funcţionalitatea

Toate detaliile au fost dezvoltate datorită unui studiu aerodinamic aprofundat – cum ar fi, de exemplu, noul deflector, care ghidează debitul de aer astfel încât să asigure menţinerea curăţeniei mânerului portierei.


Noul Eurocargo este cel mai performant camion citadin

Autovehiculul perfect pentru livrările la domiciliu, pentru misiunile din interiorul oraşului şi pentru orice alte misiuni în centrul oraşului. Datorită lăţimii ideale a cabinei (2,1 m), a unghiului mare de bracaj (52 de grade) şi a celui mai bun diametru de bracaj din categoria sa (de doar 11 metri pentru versiunea cu un ampatament de 2790 mm), acesta este perfect pentru misiunile din zonele urbane.
Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!