Iveco Daily Euro 6, Profesionistul Din Transporturi

Iveco Daily Euro 6, Profesionistul Din Transporturi

Suspensia, transmisia şi capacitatea de încărcare adecvate celor mai solicitante sarcini

Furgonul Daily Euro 6 a fost conceput pentru a face faţă celor mai solicitante misiuni: are ADN-ul unui camion şi este construit în consecinţă. Cu o masă totală a autovehiculului de până la 7 tone, acesta poate transporta capacitate maximă portantă întreaga zi, în fiecare zi, dacă este necesar.

Suspensia frontală de înaltă performanţă doar nu asigură un control excelent al autovehiculului, ci şi sporeşte limita maximă de greutate a sarcinii permise. Suspensia QUAD-LEAF mai uşoară, foarte puternică, disponibilă la toate modelele de 3,5 tone, permite o capacitate portantă maximă pe puntea din faţă de până la 1.900 kg, iar suspensia QUAD-TOR de la modelele cu roţi duble are o capacitate de până la 2.500 kg.

Datorită sarcinilor utile mai mari ale autovehiculelor Daily Euro 6, misiunile vor fi finalizate mai rapid şi cu reducerea numărului de curse, economisind costurile de exploatare şi reducând amprenta de carbon.

Creat ca să livreze valoare durabilă

Furgonul Daily Euro 6 are o capacitate portantă inegalabilă în cadrul clasei sale şi este conceput pentru a asigura performanţe înalte zi după zi, an după an – pentru un timp mai îndelungat decât oricare alt furgon. Lanţul cinematic, care dispune de un motor fiabil şi o transmisie care asigură în permanenţă funcţionarea la o turaţie oprimă a motorului, are o durată lungă de viaţă utilă şi va oferi performanţe de vârf pe întreaga sa perioadă de funcţionare.

Furgonul Daily Euro 6 se va dovedi a fi profitabil sub toate aspectele în fiecare zi de activitate; acesta nu ratează nicio oportunitate de a adăuga valoare afacerii dumneavoastră!Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!