Noul IVECO T-WAY - DRIVE THE NEW WAY

Noul IVECO T-WAY - DRIVE THE NEW WAY

Noul IVECO T-WAY este vehiculul ideal pentru cele mai grele misiuni în condiții extreme. Combinația perfectă de robustețe, fiabilitate și confort, acesta este conceput pentru a întruni cerințele tale și pentru a depăși toate așteptările privind productivitatea, capacitatea și siguranța. Cu legendara sa robustețe a șasiului și componentelor, vehiculul este construit pentru a realiza misiuni off-road extreme având un GVW de 40 de tone.

Cel mai fiabil și productiv camion de mare capacitate în medii de construcții, IVECO T-WAY este de neoprit pentru a face față celor mai grele provocări!


Iveco T-WAY design functional

DESIGN NOU FUNCȚIONAL

Cabina a fost complet reproiectată cu scopul de a fi practică și pentru a ușura activitățile zilnice ale șoferilor. Totodată s-au îmbunătățit vizibilitatea, protecția la murdărire și multe altele. Operațiunile de mentenanță și reparații s-au simplificat, făcând mai facilă schimbarea compenentelor. Dispunerea șasiului a fost revizuită pentru a ușura carosarea.

Întreaga cabină a fost creată pentru a asigura mediul suprem pentru șofat cu o dispunere optimizată a comenzilor și o ergonomie extraordinară, mai mult spațiu și vizibilitate excelentă. Fiecare detaliu a fost studiat cu atenție pentru a întruni așteptările șoferilor în timpul curselor.


Iveco T-WAY mobilitate

MOBILITATE ȘI SIGURANȚĂ PE TOATE TERENURILE

IVECO T-WAY se poate baza pe o gamă largă de caracteristici și funcționalități pentru a efectua orice tip de misiune fără probleme, pentru a asigura o productivitate înaltă constantă pe toate terenurile și în orice condiții. Acesta va finaliza misiunea în mod eficient, asigurând cele mai înalte nivele de siguranță pe drum și în afara acestuia.

CUTIE DE VITEZE HI-TRONIX CU FUNCȚIONALITĂȚI OFF-ROAD

Cu cutia de viteze automată HI-TRONIX cu 12 și 16 viteze, puteți beneficia de o gamă de funcționalități cum ar fi modul Rocking , molul Off-road , modul Creeping și 4 viteze pentru marșarier, făcând față cu ușurință condițiilor off-road.

CONCEPT DE SUSPENSII COMPLET MODULAR

IVECO T-WAY oferă flexibilitate supremă prin alegerea de suspensii mecanice și pe aer - ambele parabolice și semi-eliptice.

AWD & PWD

IVECO T-WAY oferă o gamă completă de AWD și PWD pentru a întruni cerințele fiecărei misiuni - chiar și pentru cele mai solicitante.

PERFORMANȚA FRÂNELOR ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRI DE SIGURANȚĂ

Noua arhitectură a sistemului EBS, în combinație cu frânele cu discuri pe toate roțile, a îmbunătățit extraordinar performanța vehiculului și astfel și siguranța șoferului, a vehiculului și a altor utilizatori de drumuri.


Iveco T-WAY HI-TRACTION

HI-TRACTION

HI-TRACTION - CE ESTE?

Sistemul HI-TRACTION este activat automat pentru a asigura o tracțiune hidraulică suplimentară pentru roțile din față atunci când este necesar, pentru a compensa deraparea axului din spate pe suprafețele alunecoase. Acesta asigură avantajele de acționare, manevrabilitate și aderență ale tracțiunii 4x4.

HI-TRACTION - CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  1. Sistemul HI-TRACTION poate fi activat manual cu un buton în cabină, comutând din modul ”inactiv” în ”gata de anclașare”.
  2. Sistemul operează pe fundal, gata pentru activare atunci când este necesar .
  3. Atunci când este nevoie, sistemul comutează automat în modul ”activ” și oferă tracțiune pentru roțile din față dacă puntea spate alunecă.
  4. Sistemul este dezactivat atunci când:
    - Șoferul apasă butonul din cabină.
    - Vehiculul revine la condițiile normale de condus și de viteză.
    - Temperatura uleiului din circuitul hidraulic depășește 90°C.

VERSATILITATE - Personalizat pentru a se potrivi cerințelor afacerii tale

Iveco T-WAY Betoniera

BETONIERĂ

IVECO T-WAY vă va conduce oriunde doriți să mergeți, suportând sarcini mari în toate condițiile - de la drumuri nepietruite până la terenuri off-road extreme, în orice condiții meteo și în cele mai dure medii.

Iveco T-WAY Basculanta

BASCULANTĂ

IVECO T-WAY vă va conduce oriunde doriți să mergeți, suportând sarcini mari în toate condițiile - de la drumuri nepietruite până la terenuri off-road extreme, în orice condiții meteo și în cele mai dure medii.

Iveco T-WAY Macara

MACARA ȘI PLATFORMĂ

Pe IVECO T-WAY poate fi montat cu orice tip de macara, de la macarale flatbed până la platforme. Robustețea și conceptul modular al vehiculului permite montarea de macarale în spatele cabinei, într-o poziție centrală sau la capătul șasiului fără a compromite stabilitatea.

Iveco T-WAY Curatat Canale

MAȘINĂ DE CURĂȚAT CANALE

IVECO T-WAY este optimizat pentru o instalare ușoară a unui corp de curățat canale și pentru a oferi toate caracteristicile de care aveți nevoie. Performanța înaltă este esențială pentru această misiune iar noua priză de putere (PTO) tip sandwich independentă cu un ambreiaj nou concepută pentru a dezvolta până la 2300 Nm asigurând cuplul necesar.

TRANSPORT LEMN

IVECO T-WAY asigură puterea de care aveți nevoie și oferă caracteristici ideale pentru încărcarea, transportul și descărcarea lemnului cu ușurință. Acesta va transporta buștenii în cu ușurință în păduri, pe drumuri și până la destinația dvs: motoarele noastre puternice, șasiul robust, sarcina utilă mare și tractiunea hidrostatică reprezintă caracteristici concepute pentru această misiune complexă. Cu HI-TRACTION, vă puteți baza pe toata tracțiune de care aveți nevoie pentru a transporta o sarcină mai mare. Este mai ușoară decât tracțiunea 4x4 și vă oferă stabilitatea de care aveți nevoie pe drumuri cu noroi - de asemenea și după ce vehiculul a fost descărcat. Este disponibil și cu noua funcție Creep care deconectează complet transmisia, ceea ce vă permite să conduceți vehiculul numai cu puterea hidrostatică.

SEMIREMORCĂ BASCULANTĂ

Tractoarele IVECO T-WAY în configurație 6x4 combină cea mai bună eficiență a combustibilului cu tehnologii supreme de siguranță pentru noua cabină. Aceste caracteristici vă oferă încredere pentru a face față cu ușurință celor mai dificile condiții de lucru în timp ce asigură o productivitate înaltă, siguranță și costuri de investiție excelente.

BETON (POMPE, BASCULANTĂ, POMPE DE BETON)

Cu IVECO T-WAY puteți îndeplini orice cerință de șantier în ceea ce privește betonul - de la o basculantă simplă până la pompe și pompe de beton. Introducerea unei game complete de prize de putere în diferite poziții la vehicul vă permite să întruniți cerințele oricărei aplicații cu un cuplu mai mare de 2000 Nm.

UTILITĂȚI PUBLICE

Selecția vastă de configurații și versatilitatea extremă face ca gama IVECO T-WAY să fie capabilă să întrunească cerințele unei varietăți mari de aplicații - de la reparații de drumuri până la curățarea zăpezii și de la colectarea de deșeuri până la servicii rutiere.


Iveco T-WAY motorizari

PUTERNIC ȘI EFICIENT

IVECO T-WAY oferă o gamă largă de motoare diesel Euro VI pentru a se potrivi cu toate aplicațiile. Motoarele, cu 2 valori nominale de putere și cilindree de la 340 la 510 CP, asigură o putere de top pentru clasa sa.

Motor CURSOR 9 CURSOR 13
CILINDREE
(Litri)
8.7 12.9
PUTERE CP @ rpm 340 @1655–200 360 @1530–2200 410@ 1370-1900 450@ 1440-1900 510 @1560-1900
CUPLU CP @ rpm 1400 @1100–655 1650 @12001530 2100 @900-1370 2200 @970-1440 2300 @900-1560
SISTEM DE TRATARE HI-SCR HI-SCR
STANDARD DE EMISII Euro VI Euro VI

CABINE

Gama de cabine IVECO T-WAY oferă variante care să se potrivească cu misiunea dvs: cabina pentru dormit AT cu acoperiș jos sau de înălțime medie și cabina scurtă AD cu acoperiș jos.

Abordarea modulară, orientată pe misiuni a IVECO T-WAY cu o gamă largă de caracteristici și componente împreună cu rezistență structurală și greutate proprie scăzută, oferă flexibilitate supremă pentru personalizarea vehiculului la cerințele specifice ale unei varietăți de aplicații.

Iveco T-WAY Cabine

Iveco T-WAY Cabine 2


Ai nevoie de mai multe informații?

Contactează-ne

Interesant? Dă mai departe!