noul IVECO S-WAY

noul IVECO S-WAY

CASA TA DEPARTE DE CASĂ

Cu o cabină nou nouță, eficiență remarcabilă a consumului de combustibil și cu o tehnologie & conectivitate avansate, noul camion IVECO S-WAY este o soluție completă de transport, concepută pentru a oferi o viață excelentă la bord șoferilor și pentru a oferi o soluție câștigătoare proprietarilor prin competitivitatea sa și prin Costul Total al Proprietății.

S-WAY este configurat pentru a fi camionul de vis al oricărui șofer: proiectat in jurul nevoilor sale, o noua cabina spațioasă, îmbogățită prin caracteristici de confort si tehnologie. Este cu adevărat casa ta departe de casă. IVECO S-WAY este un camion conectat 100% care deschide o noua eră în managementul flotei și în viața la bord. Conectivitatea sa avansată menține șoferii conectați în permanență cu managerul de flotă, cu specialiștii în asistență IVECO și cu rețeaua de dealer, astfel încât aceștia sa nu fie niciodată singuri pe drum.UN NOU NIVEL DE PERFORMANȚĂ AERODINAMICĂ & STIL

noul Iveco S-Way - Performante

O cabină cu totul nouă, care duce performanța aerodinamică la un alt nivel, crescând eficiența deja excelentă a consumului de combustibil cu până la 4%.

Aceasta a fost reproiectată de la zero pentru a oferi beneficii multiple pentru clienți - de la economia de combustibil și un Cost Total de Proprietate (TCO) mic, la un mai mare nivel de siguranță al conducătorului auto.

Fiecare detaliu al exteriorului cabinei a fost studiat cu grijă pentru a minimiza rezistența aerului.

  • Acoperișul nou este perfect integrat în partea frontală a vehiculului
  • Grilajul frontal are colțuri rotunjite și lamele laterale
  • Bară de protecție cu design nou, multi-segment și deflectoare integrate
  • Kit aerodinamic optimizat și praguri laterale cu extensii de cauciuc
  • Faruri full LED
  • Ușă cu design nou, care se extinde până la a doua treaptă
  • Climatizare de staționare integrată

IVECO S-WAY a fost dezvoltat cu un accent puternic pe șofer, iar noua cabină a fost reproiectată și consolidată pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță pasivă.

Noul design oferă de asemenea vizibilitate mult îmbunătățită, cu ajutorul geamurilor laterale dintr-un singur segment și a oglinzilor retrovizoare.


Ai nevoie de mai multe informații?

Cere mai multe detalii!

Interesant? Dă mai departe!