MICROBUZUL CARE VA SCHIMBA PERSPECTIVA AFACERII TALE

MICROBUZUL CARE VA SCHIMBA PERSPECTIVA AFACERII TALE

Microbuzul Iveco Daily Minibus combină toate avantajele cele mai recente ale gamei Daily, de la conectivitatea avansată și funcțiile de conducere asistată până la cutia de viteze automată HI-MATIC exclusivă pentru această clasă, cu costurile de proprietate, fiabilitatea și versatilitatea optimizate.3 DATE DESPRE DAILY MINIBUS

Aproape 380 de configurații din fabrică

4 motorizări disponibile

Până la 22 de pasageri capacitate


UN MICROBUZ DAILY MINIBUS PENTRU FIECARE NEVOIE

Gama extinsă de microbuze Daily Minibus, care pot transporta până la 22 de pasageri, înseamnă că există un model pentru fiecare cursă de transport persoane.

Gama Daily Minibus

DAILY TOURYS

Daily Tourys este sinonim cu confortul și stilul pentru autobuzele turistice, într-un model compact cu caracteristicile sale standard de nivel înalt.

 • Scaune cu grad ridicat de confort, cu centuri de siguranță în 3 puncte instalate cu șine pe podium pentru a spori confortul pasagerilor
 • Portbagajul coborât cu o capacitate de 2,5 m3 și noile portbagaje interne pentru a avea cel mai bun portbagaj total din categoria sa
 • Cutie de viteze automată HI-MATIC inovatoare cu 8 trepte ca echipament standard, pentru a oferi confort maxim și a garanta actualizarea automată pentru orice cursă
 • Versiunea de podea plată pentru transport accesibil cu confort maxim

DAILY LINE

Ideal pentru servicii și călătorii interurbane și cu o capacitate de transport de top în categoria sa pentru a ajuta la menținerea costurilor de funcționare scăzute, Daily Line oferă diverse configurații pentru a satisface fiecare nevoie.

 • 3 lungimi și diferite tipuri de uși (manuale, electrice sau glisante)
 • Dispuneri de locuri de la 15 la 22 de pasageri, fără a face compromisuri între caracteristici și capacitatea de pasageri
 • Instalare de scaune noi pe șine și țesături noi
 • Platformă spate opțională, cu rampa pentru scaun cu rotile și scaune cu eliberare rapidă în ultimele rânduri, pentru a facilita accesul pasagerilor cu mobilitate redusă
 • O gamă largă de accesorii, cu opțiunea de a adăuga panouri de afișare a destinației, preinstalări ale mașinilor de bilete și butoane de oprire la cerere, în conformitate cu cerințele clientului

DAILY START

Daily Start este cel mai recent vehicul care a intrat în familia Daily Minibus. Această versiune completează gama Minibus prin furnizarea unui vehicul entry-level, simplu și foarte funcțional, cu un raport calitate/preț excelent.

Acesta asigură o bază puternică și o calitate dovedită moștenită din tradiția Daily pentru o muncă durabilă. Ușor și inteligent, Daily Start este perfect adaptat pentru a efectua o gamă largă de sarcini: de la serviciile de parcare aeroport până la taxiuri comune.

 • 3 motorizări diferite pe motorină (150 – 180 – 210 CP)
 • Până la 21 + 1 însoțitor (loc în cabină lângă șofer)
 • Ușa glisantă laterală în configurație standard cu treaptă retractabilă la intrare asigură un acces ușor
 • Noua versiune GNC 3520 L

DAILY BLUE POWER

Pentru transportul de persoane, Daily Blue Power acoperă o mare varietate de curse: autobuze de transfer în medii urbane centrale, transport studenți și servicii de linie. Designul atractiv al grilei frontale albastre face ca microbuzele Blue Power să fie recunoscute imediat.

CEL MAI BUN CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Cutia de viteze automată exclusivă cu 8 trepte HI-MATIC este proiectată pentru a asigura performanțe maxime, costuri de funcționare minime, confort imbatabil și schimbări superioare ale vitezelor, împreună cu consumul redus de combustibil.

FĂRĂ LIMITE ÎN ZONELE URBANE

Reducerea dramatică a nivelului de zgomot, cu 4 dB mai puțin decât echivalentul Diesel – îl face un vehicul extrem de silențios care funcționează curat, ceea ce este un mare beneficiu în zonele urbane cu zone cu emisii reduse.

PERFORMANȚĂ FĂRĂ EGAL

Datorită tehnologiei sale de energie naturală sustenabilă, Daily Minibus Natural Power oferă aceeași performanță și același răspuns tranzitoriu ca și echivalentul Diesel. Motorul de 3,0 litri, cu 136 CP și cel mai bun cuplu de 350 Nm, poate face față tuturor misiunilor.

ECONOMIE DE COMBUSTIBIL REMARCABILĂ

Daily Minibus Natural Power beneficiază de prețul la pompă semnificativ mai scăzut al GNC, ceea ce duce la un cost foarte competitiv pe km, cu economii de până la 35% în comparație cu Diesel.


MOTORIZĂRI PERFORMANTE

2.3-litri motor F1A Euro 6D Heavy Duty

NUME COMERCIAL
160
PUTERE (cp)
156 (116 kW)
CUPLU (Nm)
380*
TURBO e-VGT
CUTIE DE VITEZE
HI-MATIC

*Gaz natural comprimat; e-VGT: Turbina electronic cu geometrie variabila

3.0-litri motor F1C Euro 6D Heavy Duty

NUME COMERCIAL 180
210
PUTERE (CP) 180 (134 kW)
210 (156 kW)
CUPLU (Nm) 430
470
TURBO VGT
e-VGT
CUTIE DE VITEZE HI-MATIC / MANUALA
HI-MATIC

* Only Chassis Cab Version
VGT: Incarcator turbo cu geometrie variabila
e-VGT: Incarcator turbo electronic cu geometrie variabila

3.0-litri FIC motor Euro 6D Heavy Duty CNG*

NUME COMERCIAL
NP
PUTERE (CP)
136 (101 kW)
CUPLU (Nm)
350
TURBO WG
CUTIE DE VITEZE
HI-MATIC / MANUALA

* Gaz Natural Comprimat; WG WasteGate


TOTUL NOU

Design funcțional și cea mai bună experiență de conducere din clasă

Noua grilă frontală a fost extinsă pentru a crește ventilația, protejând motorul și radiatorul, iar întregul sistem de direcție a fost reproiectat.

Conducere asistată și siguranță sporită

Noul microbuz Daily Minibus introduce o gamă largă de sisteme avansate de asistență șofer pentru a îmbunătăți siguranța la bord, atât pentru pasageri cât și pentru șofer.

O lume a serviciilor noi

Noul microbuz Daily Minibus aduce din nou inovații în conectivitate și pune vehiculul în contact direct cu Camera de Comandă a IVECO, oferind date în timp real.


SISTEME AVANSATE DE ASISTENȚĂ A ȘOFERILOR

Concentreaza-te pe munca ta in siguranta maxima. Sistemele avansate de asistență ale furgonetei Daily reduc riscul de accidente pe sosele si pe strazile aglomerate ale orasului, te ajuta in situatii dificile si elimina stresul in conditii de trafic.

City Brake PRO

AEBS si City Brake PRO te ajuta la pastrarea sigurantei tale prin detectarea in prealabil a unei potentiale coliziuni si franare autonoma. In conditii de trafic intens, te va ajuta sa eviti si coliziunile la viteze mici de 5 km/h.

Vezi prezentarea video


Queue assist

In congestia orelor de varf, poti activa Queue Assist prin atingerea unui buton. Stresul orelor de varf va fi de domeniul trecutului!

Vezi prezentarea video


Control de adaptare al vitezei de croazieră

Ajustare automata a vitezei pentru a pastra o distanta sigura de vehiculul din fața ta.

Vezi prezentarea video


Proactive lane keeping assist

Stai pe banda ta cu sistemul Proactive Lane Keeping Assist care te directioneaza usor inapoi catre centrul benzii in cazul in care automobilul se deplaseaza spre exterior.

Vezi prezentarea video


Crosswind assist

Senzorii activeaza franele pe laturile vehiculului lovit de vant asigurand stabilitate si siguranta.

Vezi prezentarea video


Hill descent & Traction plus

Controlul vitezei de coborare (HDC) pastreaza o viteza constanta pe pante lungi iar Traction Plus te ajuta in situatii derapante

Vezi prezentarea videoAi nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!