noul Iveco Daily Șasiu Euro6

noul Iveco Daily Șasiu Euro6


Noul Daily Șasiu este partenerul ideal pentru afacerea ta.

Este mai puternic, versatil şi performant ca niciodată. În plus, datorită instinctului său pentru afacerile din industria transporturilor, prezintă noi caracteristici care îl recomandă ca partener ideal pentru afacerea dumneavoastră.

Daily Euro 6 pune inovaţia şi tehnologia la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă gestionaţi în mod eficient autovehiculul şi să beneficiaţi de costuri de proprietate reduse, fiind profitabil pentru afacerea dumneavoastră. Motoarele Euro 6 funcţionează lin şi eficient, reprezentând încă un avantaj sustenabil pentru dumneavoastră.

Autovehiculele din această gamă au, de asemenea, grijă de şoferi: cabina este mai confortabilă şi mai silenţioasă ca oricând, iar datorită transmisiei HI-MATIC, şoferii vor descoperi ce înseamnă plăcerea absolută de a conduce. Gama Daily Euro 6 prezintă, de asemenea, un nou nivel de conectivitate, integrând complet dispozitivele dumneavoastră mobile cu autovehiculul, astfel încât acesta să devină asistentul dumneavoastră personal şi la condus şi în afaceri.

Cea mai vastă gamă din acest segment a devenit şi mai cuprinzătoare pentru a corespunde spectrului din ce în ce mai mare de cerinţe pentru afacerile dumneavoastră şi pentru operatorii de transport din întreaga lume.

Daily Euro 6 este partenerul perfect, având un instinct imbatabil pentru anticiparea necesităţilor dumneavoastră de afaceri şi oferind întotdeauna soluţii atunci când este necesar, an după an.Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!