Sustenabilitate & Profitabilitate

Sustenabilitate & Profitabilitate

Până la 10% reducere la consumul de combustibil cu noile caracteristici ultra-eficiente și până la 10% reducere la costurile de mentenanță în misiunile urbane.


Motorul Noului Daily se face remarcat prin eficiența consumului de combustibil datorită introducerii unor caracteristici precum Turbina cu Geometrie Variabilă Controlată Electronic, anvelope special create pentru Daily cu cea mai buna clasă de economie a carburantului (A), și a sistemului Start&Stop.

PÂNĂ LA 10% ECONOMIE LA COSTURILE DE MENTENANȚĂ

Prin îmbunătățirile aduse produsului si prin cresterea intervalelor de schimbare ale uleiului se asigură economie de 10% la costurile de mentenanță pentru misiunile urbane.

PERFORMANȚĂ DE TOP PENTRU ORICE MISIUNE

Daily este bine cunoscut pentru gama sa extinsa de motoare, fiind singurul vehicul de pe piață cu 2 modele de motoare optimizate pentru performanțe de top în orice misiune:

  • motorul F1A de 2.3 litri, acum disponibil în variantele de omologare Light și Heavy-Duty
  • motorul F1C de 3.0 litri Heavy-Duty cu performanțe ridicate și o putere de până la 210 CP, disponibil și în varianta cu Gaz Natural Comprimat (CNG), caracterizat prin reducerea emisiilor și silentiozitate deosebită.

Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!