Iveco Daily Șasiu Euro 6, versatilitate și durabilitate

Iveco Daily Șasiu Euro 6, versatilitate și durabilitate

DAILY EURO 6 ESTE CEL MAI VERSATIL AUTOVEHICUL DIN CLASA SA, AVÂND CEA MAI AMPLĂ DISPUNERE DIN CADRUL INDUSTRIEI

Acesta este singurul autovehicul cu un regim care variază între 3,3 și 7,2 tone, cu ampatamente variind între 3.000 și 5.100 mm și lungimi de 6.190 mm, oferind o gamă vastă de posibilități pentru o varietate mare de misiuni, de la curierat urban la misiuni de transporturi grele în domeniul construcțiilor. Puterea și durabilitatea autovehiculului sunt asigurate de șasiul unic cu cadru sub formă de scară prevăzut cu traverse cu secțiuni transversale realizate din oțel special, asigurând un nivel maxim de flexibilitate pentru componentele bordului.

Numărul de opțiuni disponibile la nivelul caroseriei oferă o varietate mare de opțiuni pentru diverse misiuni, facilitând particularizarea autovehiculului Daily pentru multe aplicații urbane, de la colectarea deșeurilor la transportul urban, sau pentru utilizarea acestuia ca autospecială pentru tractări auto, camion de tractare sau ambulanță – și este atât de puternic încât este perfect pentru a fi transformat într-un autovehicul blindat.

Daily Euro 6 oferă cea mai vastă gamă de modele din cadrul industriei de profil, punându-vă la dispoziție 8.000 de versiuni din fabrică din care puteți alege. Acestea dispune de diverse combinații de ampatamente și valori nominale de putere pentru a se potrivi unui spectru larg de misiuni.

Gama Daily Euro 6 a fost concepută pentru a deservi cerințele profesioniștilor din domeniul transportului și, de-a lungul anilor, și-a urmat instinctul autentic pentru afaceri, anticipând evoluția industriei și extinzând gama pentru a satisface varietatea din ce în ce mai mare de cerințe.

Daily Șasiu variante
Daily Șasiu Line-up

Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!