Iveco Daily Șasiu Euro 6, putere şi eficienţă în serviciul tău

Iveco Daily Șasiu Euro 6, putere şi eficienţă în serviciul tău


Tehnologii înglobate în motor pentru a maximiza eficienţa.

Noul Daily Șasiu Euro 6 îşi utilizează instinctul pentru afaceri în domeniul tehnologiilor avansate pentru motor şi transmisie pentru a asigura o performanţă de primă clasă atunci când doriţi să vă duceţi la bun sfârşit misiunea într-un mod eficient şi fiabil.

Noua dispunere a motorului asigură un nivel mai mare de putere şi cuplu, reducând impactul negativ al autovehiculului Daily Euro 6 asupra mediului, datorită reducerii nivelului de emisii.

  • Tehnologia LP-EGR fără AdBlue®: modelele care funcţionează cu motoare IVECO cu capacitatea de 2,3 litri F1A cu sistem de recirculare a gazelor de eşapament la presiune joasă sunt ideale pentru gestionarea cât mai simplă a autovehiculului. Gama de caracteristici, precum pompa de ulei cu cilindree variabilă şi turbosuflanta, vor asigura efectuarea unor economii excelente de carburant, costuri de funcţionare mai mici, precum şi un nivel mai înalt de putere şi cuplu.

  • Tehnologia SCR: modelele dotate cu o soluţie de post-tratare cu reducţie catalitică selectivă dispun de acest sistem simplu care nu modifică procesul de ardere, astfel încât dumneavoastră să beneficiaţi de puterea şi eficienţa necesare, cu costuri de funcţionare reduse.

  • Tehnologia GNC: Daily Natural Power asigură acelaşi nivel de performanţă şi reacţie tranzitorie ca şi echivalentul său diesel, deoarece conţine un motor diesel autentic adaptat pentru a funcţiona cu gaz natural comprimat. Acesta este un autovehicul cu funcţionare uniformă şi deosebit de silenţioasă, ceea ce reprezintă un avantaj în plus în cazul conducerii în mediile urbane cu zone care impun niveluri de emisii reduse.

CEA MAI MARE GAMĂ DE MOTOARE ŞI CUTII DE VITEZE

Daily Euro 6 utilizează tehnologii avansate pentru motor şi transmisie pentru a asigura o performanţă de înaltă clasă şi economii de carburant considerabile pentru ca dumneavoastră să vă puteţi duce la bun sfârşit misiunile într-un mod eficient, fiabil şi cu un impact redus considerabil asupra mediului.

HI-SCR Economie

TRANSMISIE HI-MATIC

Transmisia automată exclusivă HI-MATIC cu 8 trepte de viteză de la IVECO oferă o multitudine de avantaje, precum confort, siguranţă, economie de carburant şi performanţă pentru o gamă deosebit de vastă de modele, pentru a satisface toate necesităţile dumneavoastră din domeniul afacerilor.Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!