FURGONUL CARE VA SCHIMBA PERSPECTIVA AFACERII TALE

FURGONUL CARE VA SCHIMBA PERSPECTIVA AFACERII TALE

Mult mai mult decat un vehicul comercial. Noul Furgon Iveco Daily este conceput pentru a vă ajuta să vă gestionați afacerea în mod durabil și profitabil.

Cu Noul Furgon Daily, tehnologia se afla la dispozitia soferului: cand petreci majoritatea timpului de lucru la volan, ca experienta condusului si conditiile din cabina sa fie o experienta extraordinara. De-alungul celor 40 de ani de istorie, Daily a facut imbunatatiri in permanenta aducand experienta condusului la cele mai inalte niveluri din industrie.

Este soluția ta de transport, personalizată pentru afacerea ta.



3 date despre IVECO Daily Furgon

Consum combustibil și costuri de mentenanță

Până la 10% reducere

Masă maximă autorizată

De la 3,3 la 7,0 tone MMA

Volume Cargo

Până la 19,6 m3


CAPACITATEA DE TRANSPORT ȘI VOLUME DE ÎNCĂRCARE

Daily Furgon este cel mai versatil vehicul comercial din clasa sa. Oricare ar fi misiunea ta – fie ca este vorba de livrari multi-stop urbane, de coletarie sau servicii de curierat, sau misiuni de transport mai grele, ori de transport mobilier – puteti gasi si personaliza Daily pentru a se potrivi perfect cerintelor operationale si de afaceri.

Daily este singurul furgon care ofera volume de la 7,3 m3 pana la unicul 19,6 m3

Volume

Datorita suspensiei frontale de inalta performanta, gradul de incarcare maxim admis creste. Puteti conta pe o sarcina maxima pe puntea fata de pana la 1900 de kg pentru modelele echipate cu suspensie QUAD-LEAF mai usoara si mai puternica, sau chiar mai mult, 2700 de kg daca optati pentru modelul cu roata dubla echipat cu suspensia QUAD-TOR

Dimensiuni


MOTORIZĂRI PERFORMANTE

PÂNĂ LA 10% ECONOMIE LA CONSUMUL DE COMBUSTIBIL CU DAILY HIGH-EFFICIENCY

Motorul noului Daily se evidentiaza prin eficienta consumului de combustibil datarota introducerii unor caracteristici precum noua turbina cu geometrie variabila controlata electronic, cauciurile exclusive Class A Super Eco Low Rolling special create pentru Daily si sistemul Start & Stop.

PÂNĂ LA 10% ECONOMIE LA COSTURILE DE ÎNTREȚINERE

Imbunatatirea produsului si intervalele mai lungi de schimb ale uleiului vor reduce costurile pentru intretinere cu pana la 10% pentru misiunile urbane.

PERFORMANȚĂ DE TOP PENTRU ORICE MISIUNE

Furgonul Daily este recunoscut pentru gama larga de motoare oferite avand posibilitatea sa ofere doua tipuri de motorizari pentru performante de top in orice misiune.


2.3-litri FIA motor Euro 6D Light Duty

NUME COMERCIAL 120
140
160
PUTERE (cp) 116 (86 kW)
136 (101 kW)
156 (116 kW)
CUPLU (Nm) 320
350
380*
TURBO e-VGT
CUTIE DE VITEZE HI-MATIC / MANUALA

*350 Nm cu transmisie manuala
e-VGT: Incarcator turbo electronic cu geometrie variabila

2.3-litri FIA motor Euro 6D Heavy Duty

NUME COMERCIAL 140
160
PUTERE (cp) 136 (101 kW)
156 (116 kW)
CUPLU (Nm) 350
380
TURBO e-VGT
CUTIE DE VITEZE HI-MATIC / MANUALA

e-VGT: Incarcator turbo electronic cu geometrie variabila

3.0-litri FIC motor Euro 6D Heavy Duty

COMMERCIAL NAME
160
180
210
PUTERE (cp)
160*
(119 kW)
180
(134 kW)
210
(156 kW)
CUPLU (Nm)
380
430
470
TURBO VGT
VGT
e-VGT
CUTIE DE VITEZE
MANUALA
HI-MATIC /
MANUALA
HI-MATIC

* Only Chassis Cab Version
VGT: Incarcator turbo cu geometrie variabila
e-VGT: Incarcator turbo electronic cu geometrie variabila

3.0-litri FIC motor Euro 6D Heavy Duty CNG*

NUME COMERCIAL
NP
PUTERE (cp)
136 NP
(101 kW)
CUPLU (Nm)
350
TURBO WG
CUTIE DE VITEZE
HI-MATIC / MANUALA

* Gaz Natural Comprimat; WG WasteGate


MAI CONFORTABIL ȘI MAI SIGUR CU HI-MATIC

Ramai concentrat la trafic si la conditiile de drum in timp ce HI-MATIC, prima transmisie automata cu 8 trepte, are grija de restul.

Bucura-te de performanta, eficienta si confortul lui Daily HI-MATIC impreuna cu un cost total de intretinere mai redus (TCO) al tehnologiei IVECO Natural.


SISTEME AVANSATE DE ASISTENȚĂ A ȘOFERILOR

Concentreaza-te pe munca ta in siguranta maxima. Sistemele avansate de asistență ale furgonetei Daily reduc riscul de accidente pe sosele si pe strazile aglomerate ale orasului, te ajuta in situatii dificile si elimina stresul in conditii de trafic.

City Brake PRO

AEBS si City Brake PRO te ajuta la pastrarea sigurantei tale prin detectarea in prealabil a unei potentiale coliziuni si franare autonoma. In conditii de trafic intens, te va ajuta sa eviti si coliziunile la viteze mici de 5 km/h.

Vezi prezentarea video


Queue assist

In congestia orelor de varf, poti activa Queue Assist prin atingerea unui buton. Stresul orelor de varf va fi de domeniul trecutului!

Vezi prezentarea video


Control de adaptare al vitezei de croaziera

Ajustare automata a vitezei pentru a pastra o distanta sigura de vehiculul din fata ta

Vezi prezentarea video


Proactive lane keeping assist

Stai pe banda ta cu sistemul Proactive Lane Keeping Assist care te directioneaza usor inapoi catre centrul benzii in cazul in care automobilul se deplaseaza spre exterior.

Vezi prezentarea video


Crosswind assist

Senzorii activeaza franele pe laturile vehiculului lovit de vant asigurand stabilitate si siguranta.

Vezi prezentarea video


Hill descent & Traction plus

Controlul vitezei de coborare (HDC) pastreaza o viteza constanta pe pante lungi iar Traction Plus te ajuta in situatii derapante

Vezi prezentarea video


CONECTIVITATE SI SERVICII

Conectivitate

Pentru Daily, conectivitatea este mai mult decat folosirea mobilului tau la bord.

Activeaza o intreaga gama de servicii care ne permit sa sprijinim afacerea ta mai proactiv si mai eficient, minimalizand opririle si maximizand productivitatea ta.

Timpi de operare imbunatatiti prin punerea vehiculului tau in contact direct cu specialistii IVECO care vor primi date in timp real si care pot efectua diagnosticari si care pot identifica problemele posibile inainte ca acestea sa apara prin luarea de actiuni proactive reducand timpii morti.

Servicii personalizate care se potrivesc exact cu utilizarea de zi cu zi in ceea ce priveste datele in timp real care pot fi primite de la Daily. Optimizeaza-ti eficienta Daily in timp real prin portalul MYDAILY prin analizarea performantei sale, a consumului de combustibil si chiar exploatarea vehiculului.

Solutiile de management de flota iti permit sa iti reduci cheltuielile din cauza monitorizarii vehiculului, utilizarea flotei, compartamentului soferilor, diagnosticarea avansata a motorului si raportarea kilometrajului in timp real.



Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!