Iveco Daily Euro 6, versatilitate fără limite

Iveco Daily Euro 6, versatilitate fără limite

O gamă largă pentru a satisface nevoile tale de transport

Daily Euro 6 este cel mai versatil autovehicul din clasa sa, având cea mai amplă dispunere din cadrul industriei. Acesta este singurul furgon a cărui masă totală variază între 3,3 şi 7 tone, având un volum e transport cuprins între 7,3 m3 şi 19,6 m3. Datorită versatilităţii fără egal, acesta oferă o multitudine de posibilităţi pentru a varietate mare de misiuni, de la livrări efectuate în mediul urban, cu opriri frecvente, precum serviciile de curierat, până la misiunile de transport de mărfuri grele, precum transportul de mobilă.

Numărul de opţiuni disponibile pentru caroserie oferă o varietate extinsă de misiuni posibile, facilitând personalizarea, autovehiculul putând fi convertit cu uşurinţă într-o autospecială de descarcerare sau o ambulanţă, de exemplu.

Autovehiculele Daily Euro 6 îşi utilizează instinctul pentru afaceri autentic în industria transporturilor pentru a putea anticipa nevoile dumneavoastră: oricare ar fi misiunea dumneavoastră, noi avem modelul care se potriveşte perfect cerinţelor dumneavoastră - acesta este capabil să ducă cu uşurinţă la bun sfârşit fiecare operaţiune, într-un mod eficient şi cu costuri minime de proprietate, fiind în acelaşi timp prietenos cu mediul, contribuind la asigurarea sustenabilităţii afacerii dumneavoastră.Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!