Iveco Daily Euro 6, partenerul de business optim

Iveco Daily Euro 6, partenerul de business optim

IVECO Daily Euro 6 este furgonul care vă va ajuta să obţineţi profituri sănătoase.

Daily Euro 6 este partenerul profesional care vă va ajuta să obţineţi profituri sănătoase. Puteţi alege şi personaliza autovehiculul care se potriveşte cel mai bine necesităţilor dumneavoastră de afaceri, datorită celei mai cuprinzătoare game de modele de pe piaţă. Puteţi avea siguranţa că misiunea va fi dusă la bun sfârşit cu succes, cu costuri mici pentru funcţionare şi întreţinere (cost total de proprietate). Partenerul ideal pentru afacerea dumneavoastră vă asigură, de asemenea, serviciile unei reţele de service profesionale oricând şi oriunde aveţi nevoie.

Daily Euro 6 îşi consolidează reputaţia privind asigurarea economiei de carburant. Turbosuflanta cu geometrie variabilă, disponibilă la modelele de la 136 CP până la 180 CP, asigură o utilizare şi mai eficientă a motorului.
Soluţia EcoSwitch a evoluat: noul sistem inteligent EcoSwitch PRO ştie când trebuie să intervină şi să reducă cuplul fără a fi necesară intervenţia şoferului, reducând consumul de carburant fără a vă compromite productivitatea. Sistemul exclusiv IVECO pentru evaluarea stilului de conducere vă ajută să optimizaţi modul în care conduceţi, ca şi cum aţi avea un instructor auto alături, rezultatul fiind reducerea semnificativă a consumului de carburant.

Intervalele de întreţinere mai lungi, extinse până la 50.000 km datorită componentelor şi consumabilelor mai durabile, asigură o prelungire cu până la 20% a perioadelor de timp dintre servisări. Sistemul de frânare optimizat cu plăcuţe de frână noi, mai solide este mai eficient şi durabil ca niciodată.
În plus, oriunde v-aţi afla, indiferent de moment, vă puteţi baza pe o reţea de service profesională şi specializată care vă va ajuta să vă menţineţi în activitate.

* Comparativ cu modelele Euro 5b+ echivalente şi în conformitate cu noul ciclu european de conducere (NEDC).
** Comparativ cu modelele Euro 5b+ echivalente
Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!