Iveco Daily Șasiu E6, robustețe autentică, valoare durabilă

Iveco Daily Șasiu E6, robustețe autentică, valoare durabilă

DURITATE IMBATABILĂ. ESTE PUR ŞI SIMPLU INEGALABIL

Daily Șasiu Euro 6 a fost conceput pentru a face față celor mai solicitante misiuni: are ADN-ul unui camion și este construit în consecință. Cu o masă totală a autovehiculului de până la 7,2 tone, acesta este singurul autovehicul comercial ușor dotat cu șasiu portant de camion, realizat din oțel solid de rezistență înaltă, cu o grosime de până la 5 mm, permițând transportarea de sarcini grele, făcând posibilă optimizarea capacității portante în cadrul întregii game.

Suspensiile frontale de înaltă performanță doar nu asigură un control excelent al autovehiculului, ci și sporesc limita maximă de greutate a sarcinii permise.

Suspensia ușoară și puternică QUAD-LEAF, disponibilă la toate modelele de 3,5 tone, permite transportarea pe puntea din față a unei sarcini cu capacitatea de până la 1.900 kg, iar suspensia QUAD-TOR de la modelele cu roți duble permite transportarea unei sarcini cu greutatea de până la 2.700 kg în cazul modelelor de 7 și 7,2 tone.

Cu sarcini utile mai mari, misiunile vor fi finalizate mai rapid și cu reducere numărului de curse - astfel, veți economici costurile pentru curse și veți reduce amprenta de carbon.

PERFORMANŢĂ SPORITĂ ZI DUPĂ ZI, AN DUPĂ AN

Daily Șasiu Euro 6 are o capacitate portantă inegalabilă în cadrul clasei sale și este conceput pentru a asigura performanțe înalte zi după zi, an după an – pentru un timp mai îndelungat decât oricare alt autovehicul.

Sistemul Driveline, care dispune de un motor fiabil și o transmisie care asigură în permanență funcționarea la o turație oprimă a motorului, are o durată lungă de viață utilă și va oferi performanțe de vârf pe întreaga sa perioadă de funcționare. șasiul are un profil cu secțiune transversală și este realizat din oțel de înaltă rezistență, asigurând un nivel înalt de durabilitate și o durată de viață utilă îndelungată pentru autovehicul.

​Daily Șasiu Euro 6 se va dovedi a fi profitabil sub toate aspectele în fiecare zi de activitate; acesta nu ratează nicio oportunitate de a adăuga valoare afacerii tale!Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!