Iveco Daily Șasiu, confort și productivitate

Iveco Daily Șasiu, confort și productivitate


MEDIUL PROFESIONAL DE LUCRU ESTE MAI PLĂCUT CA ORICÂND.

​Daily Euro 6 combină vocaţia sa firească pentru domeniul transporturilor cu un nivel superior de confort, funcţionalitate şi manevrabilitate. Atunci când sunteţi la volan, vă puteţi relaxa în cabina confortabilă, având siguranţa că misiunea va fi îndeplinită în mod eficient. Cabina oferă un mediu de lucru profesional prevăzut cu caracteristici noi pentru a vă ajuta să vă desfăşuraţi activitatea în condiţii optime.

Noul radio DAB integrat în planşa de bord vă oferă toate caracteristicile de bază DAB şi FM: de exemplu, puteţi selecta postul de radio în funcţie de numele acestuia, puteţi citi titlul programului sau melodiei ascultate, puteţi efectua setări pentru a primi anunţuri din trafic sau meteo şi puteţi preseta până la 15 posturi, ca să menţionăm doar câteva caracteristici.

Planşa de bord funcţională combină stilul cu caracteristicile practice şi utile. Vă puteţi conecta telefonul mobil sau tableta şi reîncărca un alt dispozitiv în cele 2 porturi USB, putând adăuga, de asemenea, încărcătorul inductiv opţional. Calitatea şi dispunerea comenzilor oferă un plus de confort la conducere.

Panoul uşii a fost reproiectat şi prevăzut cu un compartiment deschis în care puteţi depozita, de exemplu, trusa de prim ajutor. Cabina dispune de un număr de până la 18 compartimente de depozitare practice astfel încât dumneavoastră să puteţi depozita în mod organizat şi să aveţi la îndemână toate materialele personale şi de lucru.

Finisajele planşei de bord şi panoului uşii sunt disponibile într-o versiune complet neagră, iar pentru persoanele care doresc un aspect exclusivist, este de asemenea disponibilă versiunea bicoloră în albastru şi negru, proiectată pentru a se potrivi perfect cu tapiţeria din interiorul cabinei.Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!