Iveco Daily Euro 6, confort superior pentru business-ul tău

Iveco Daily Euro 6, confort superior pentru business-ul tău


Experimentaţi cel mai înalt nivel de eficienţă în biroul dumneavoastră mobil

Daily Euro 6 combină vocaţia sa firească pentru domeniul transporturilor cu un nivel superior de confort, funcţionalitate şi manevrabilitate. Atunci când sunteţi la volan, vă puteţi relaxa în cabina confortabilă, având siguranţa că misiunea va fi îndeplinită în mod eficient. Cabina oferă un mediu de lucru profesional prevăzut cu caracteristici noi pentru a vă ajuta să vă desfăşuraţi activitatea în condiţii optime.

Noul radio DAB integrat în planşa de bord vă oferă toate caracteristicile de bază DAB şi FM: de exemplu, puteţi selecta postul de radio în funcţie de numele acestuia, puteţi citi titlul programului sau melodiei ascultate, puteţi efectua setări pentru a primi anunţuri din trafic sau meteo şi puteţi preseta până la 15 posturi, ca să menţionăm doar câteva caracteristici.

Numeroasele compartimente de depozitare au fost concepute pentru a oferi un nivel maxim de acces. Printre cele până la 18 compartimente se numără şi un compartiment deschis nou şi util, toate fiind amplasate strategic în interiorul cabinei şi uşor de accesat, astfel încât dumneavoastră să aveţi documentele şi materialele de lucru bine organizate şi la îndemână.

Acum, cabina este şi mai silenţioasă, deoarece nivelul de zgomot din interior a fost redus semnificativ. Reducerea de 4 decibeli a îmbunătăţit cu 8% nivelul acustic din interiorul autovehiculului şi nivelul de recunoaştere a sunetelor.

Interiorul confortabil, optimizat cu un volan nou cu husă din piele, împreună cu tapiţeria albastră a scaunelor şi noile tetiere din spumă textilă oferă un mediu profesional unde dumneavoastră şi pasagerii de la bord puteţi desfăşura activităţi productive, în condiţii de siguranţă deplină.Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!