noul Daily Natural Power

noul Daily Natural Power

Noul Daily Natural Power este un vehicul care funcționează atât cu combustibil normal cât și cu gaz natural comprimat.

Conceput și optimizat pentru folosirea cu gaz natural, vehiculul poate trece în modul de utilizare a combustibilului uzual în cazul în care gazul natural este consumat (pentru o distanță de aproximativ 100 km).

Este disponibil într-o gamă variată de greutăți de la 3,5 tone până la 7 tone pentru toate versiunile, transformându-l pe Noul Daily într-un vehicul versatil, în versiunile șasiu, furgon, cabină dublă.

Lungimile ampatamentelor pornesc de la 3520 mm la 4100 mm pentru furgon, cu o capacitate de încărcare de până la 19,6 m3 (unică în clasa sa). Șasiurile oferă lungimi de ampatamente de la 3450 mm la 4750 mm și o lungime a șasiului de până la 6190 mm (unică în clasa sa).

Iveco este singurul producător de vehicule coemrciale ușoare și grele care oferă o gamă completă de vehicule cu gaz natural comprimat.

Linia de vehicule cu gaz natural comprimat a atins recent vânzări de 10.000 vehicule în Europa, folosite în special pentru transport urban. Gazul natural este unul dintre combustibilii de viitor – și deja reprezintă de ceva vreme o soluție ecologică și economică pentru problemele de mobilitate.

  • în termeni de cost al combustibilului permite economii de 40% în comparație cu motoarele diesel;
  • are cel mai mic impact asupra mediului înconjurător și asupra altor motoare cu combustie (absență totală a sulfurului, hidrocarburilor și emisii scăzute de CO2);
  • este silențios (cu 5 db mai puțin față de motorul diesel)
  • este un combustibil sigur. Temperatura de aprindere este dublă la motoarele diesel. Rezervoarele sunt testate pentru a rezista presiunii duble. În cazul unei scurgeri gazul se dispersează rapid datorită faptului că este ușor.
  • Vehiculele cu gaz natural au permisiunea de a intra în parcările subterane, pe feriboturi și, mai presus de orice de a circula în zone cu restricții de trafic. Întreaga gamă Iveco CNG este conform normele Euro VI. Noul Daily poate fi condus și cu permis categoria B (pentru cele cu greutatea de până la 3,5 tone).


Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!