Daily HI-MATIC

Daily HI-MATIC

CUTIE AUTOMATĂ DE VITEZE CU 8 TREPTE - PLĂCEREA DE A CONDUCE.

  • Prima cutie automată de viteze cu 8 trepte din industrie, pentru confort şi siguranţă deplină.
  • Incredibilă economie de combustibil.
  • Costuri de întreţinere şi reparaţie mai mici cu 10% faţă de versiunea cu transmisie manuală datorită fiabilităţii şi durabilităţii consacrate.
  • Cea mai bună performanţă în clasa sa, cea mai mare putere (205 CP) şi cel mai mare cuplu (470 NM).

PREGĂTIT PENTRU A ÎNDEPLINI ORICE MISIUNE.

DAILY HI-MATIC URBAN
URBAN - MAI CONFORTABIL

Perfect pentru cei care trebuie să facă faţă zilnic traficului urban, DAILY HI-MATIC URBAN garantează maxim de manevrabilitate şi confort, graţie cutiei de viteze automate, care schimbă vitezele corespunzător fiecărei situaţii din trafic, datorită softului performant care selectează unul dintre cele 20 de programe diferite.

DAILY HI-MATIC REGIONAL
REGIONAL - MAI FIABIL

Cei care doresc un vehicul cu adevărat fiabil vor descoperi în DAILY HI-MATIC REGIONAL un adevărat camarad, capabil să ofere performanţe în variantele ECO și POWER, maximizând plăcerea de a conduce.

DAILY HI-MATIC INTERNATIONAL
INTERNAȚIONAL - MAI SUSTENABIL

Cei care parcurg distanţe lungi şi doresc un partener confortabil şi de încredere, pot alege DAILY HI-MATIC INTERNAȚIONAL, un vehicul de top cu un nivel crescut de confort la volan. Treapta de viteză cu raport subunitar şi convertizorul de cuplu cu amortizor torsional garantează îmbunătăţirea consumului de combustibil.Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!