noul Iveco Stralis

noul Iveco Stralis


Noul Stralis atinge cel mai înalt nivel în ceea ce priveşte productivitatea şi profitabilitatea, printr-un pachet complet care include funcţii de ultimă generaţie, tehnologii şi servicii personalizate pentru a satisface cerinţele tuturor misiunilor de transport. Cele două modele din cadrul gamei asigură performanţă, un nivel înalt de eficienţă şi reducerea emisiilor în cadrul fiecărei misiuni:

  • NOUL STRALIS pentru operaţiunile regionale, urbane şi construcţii uşoare
  • NOUL STRALIS XP pentru transportul pe distanţe lungi.

NOUL STRALIS a parcurs un proces complet de reproiectare a lanțului cinematic, de la motor la pneuri; acesta este dotat cu o nouă arhitectură electrică și electronică, o nouă transmisie, care este cea mai bună din categoria de apartenență, o nouă punte și suspensie spate și dispune de funcțiile GPS predictive de ultimă generație și caracteristici specifice pentru a optimiza economia de carburant și durabilitatea.

Toate caracteristicile și îmbunătățirile noi vizează creșterea la maximum a productivității și profitabilității activității de transport și au fost dezvoltate în colaborare cu clienții.

Am monitorizat camioanele produse de noi în condiții reale de funcționare, analizând diferitele misiuni (pe distanțe lungi, la nivel regional și urban) și distanțele parcurse, viteza comercială, profilul de încărcare și traseele parcurse.

Pe baza acestei baze cuprinzătoare de date, am dezvoltat pentru clienții noștri un set complet de soluții integrate de stimulare a eficienței, care include programul „TCO2 live” și serviciile exclusive ale acestuia:

  • RAPORTARE INTELIGENTĂ TCO2 – raportare săptămânală privind stilul de conducere și consumul de carburant,
  • CONSULTANȚĂ TCO2 – consultanță în materie de economisire a carburantului,
  • CURSURI DE CONDUCERE TCO2– cursuri de conducere orientate spre economisire,
  • și formula exclusivă de GARANȚIE UPTIME.

PENTRU TRANSPORTUL PE DISTANȚE LUNGI

NOUL STRALIS XP a fost conceput pentru misiunile pe distanțe lungi și oferă soluții de eficientizare a consumului de carburant precum SMART EGR, un raport optimizat al punții din spate, pneuri ecologice și noi servicii de consultanță în materie de carburanți.
Acesta dispune, de asemenea, de un sistem de anticipare GPS - HI-CRUISE - care gestionează viteza de croazieră, schimbarea treptelor de viteză și funcția Eco-Roll prin integrarea parametrilor de conducere cu tehnologia de cartografiere GPS de ultimă generație.


URBAN

NOUL STRALIS oferă soluția potrivită pentru toate misiunile de livrare municipale, în domeniul construcțiilor ușoare și urbane datorită cabinelor de dimensiuni reduse și mijlocii HI-STREET și HI-ROAD și oferă o gamă amplă de motoare cu niveluri de emisii reduse și un cuplu mare la diferite valori nominale ale puterii.


TRANSPORTUL DE MĂRFURI PERICULOASE

NOUL STRALIS se potrivește perfect misiunii sale datorită soluțiilor tehnice pentru reducerea greutății și conformității sale cu cerințele stricte ale acordului ADR.

De asemenea, sistemul nostru HI-SCR oferă un avantaj decisiv: datorită lipsei regenerării active și temperaturii de evacuare mai scăzute, este cea mai potrivită soluție pentru zonele cu acces restricționat, precum aeroporturi, nave, tuneluri, rafinării și platforme de încărcare a carburantului.


REGIONAL

NOUL STRALIS oferă performanțe excelente în ceea ce privește economisirea carburantului chiar și pe traseele regionale de distanță medie, datorită unui pachet complet de caracteristici de eficientizare a consumului de carburant care se potrivesc perfect cu configurația autovehiculului și caracteristicile misiunii.

Sistemul de anticipare prin GPS, HI-CRUISE, este inclus în dotarea standard a NOULUI STRALIS XP și poate fi intra în dotarea opțională a NOULUI STRALIS.Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!