TCO mai mic cu până la -7% faţă de camioanele pe motorină

TCO mai mic cu până la -7% faţă de camioanele pe motorină

Un campion în materie de TCO pentru fiecare misiune

NOUL STRALIS NP reprezintă o inovaţie în domeniul transporturilor: pentru prima dată, un autovehicul alimentat cu carburanţi alternativi oferă posibilitatea de a îmbunătăţi atât durabilitatea, cât şi randamentul investiţiilor - cu un cost total de proprietate cu până la 7% mai mic decât în cazul camioanelor pe motorină.
Acest lucru se datorează faptului că NOUL Stralis NP utilizează până la 15% mai puţin carburant, precum şi faptului că gazul natural este semnificativ mai puţin costisitor decât motorina în majoritatea ţărilor europene. Această economie poate fi îmbunătăţită în continuare cu noile servicii de consultanţă în materie de carburanţi oferite în exclusivitate de IVECO.

Bazându-se pe anii de experienţă în domeniul gazelor naturale şi al gestionării energiei, TCO2 live este un pachet complet de soluţii integrate de reducere a costurilor. Acesta include:
CONSULTANŢĂ TCO2 (consultanţă în materie economisire a carburanţilor),
CURSURI DE CONDUCERE TCO2 (cursuri de conducere orientate spre economisire),
• şi formula exclusivă de GARANŢIE UPTIME.

Un campion în ceea ce priveşte reducerea emisiilor deCO2 pentru fiecare misiune

Gazul natural este cel mai performant carburant alternativ de când motorina a câştigat „lupta” cu benzina.
Aceasta nu este o soluţie în curs de dezvoltare, ci o soluţie deja implementată: o tehnologie cu eficienţă dovedită, implementată de IVECO din anul 1996, a cărei fiabilitate este demonstrată de zeci de mii de autobuze şi camioane Iveco alimentate cu gaz şi care circulă pe drumurile din Europa.

Noul STRALIS NP este primul camion alimentat cu gaz care oferă putere, autonomie de carburant, confort la condus şi utilitate la nivelul standardelor internaţionale de transport, prezentând o dublă oportunitate pentru profesioniştii din domeniul transporturilor care doresc să adopte un caracter ecologic în activitatea lor de zi cu zi:
reducerea emisiilor poluante, a zgomotului şi a tuturor efectelor externe,
• precum şi reducerea emisiilor de CO2, contribuind la reducerea amprentei de carbon a industriei de transport, prin reducerea emisiilor de CO2 cu până la 95% datorită utilizării de biometan comprimat sau lichefiat.Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!