Cel mai înalt nivel de putere din clasa sa

Cel mai înalt nivel de putere din clasa sa

Noul motor CURSOR 9 pe gaz natural

Obiectivul nostru în ceea ce priveşte NOUL Stralis NP a fost de a crea ceva complet nou: un camion pe gaz de cursă lungă.

În acest scop, am dezvoltat cel mai performant sistem de propulsie pe gaze naturale conceput vreodată pentru aplicaţii în domeniul transporturilor comerciale. Cu o cilindree de 8,7 litri, un proces de ardere îmbunătăţit şi o greutate optimizată, noul motor Euro 6 CURSOR 9 oferă cel mai optim consum de carburant în cadrul misiunilor pe distanţe lungi. Injectoarele de gaz de nouă generaţie, rampa de injecţie şi pistoanele au fost concepute pentru a oferi cea mai mare putere şi cuplu.

Noul catalizator cu 3 căi contribuie la respectarea limitelor de emisie stricte, asigurând în acelaşi timp un nivel de zgomot scăzut şi oferind suficient spaţiu pentru creşterea capacităţii rezervorului de carburant.

Performanţe similare cu cele ale motoarelor diesel

CURSOR 9 este primul motor de acest tip care oferă un nivel de putere şi cuplu egal sau mai mare decât cel al motoarelor pe motorină de aceeaşi dimensiune.

CURSOR 9 întrece orice record din categoria sa, oferind:
o putere cu 18% mai mare comparativ cu concurenţii direcţi,
• cea mai bună densitate de putere din clasa de apartenenţă,
• şi cel mai bun raport putere/greutate din clasa sa.

Noua funcţie „mod silenţios de 72 dB(A)” face ca acest motor să fie perfect pentru deplasarea în mediul urban şi efectuarea livrărilor pe timp de noapte. Intervalele de înlocuire a uleiului au fost extinse la 75.000 km şi componentele specifice cu funcţionare pe gaz au fost modificate pentru a se reduce la minim costurile de întreţinere.

Stralis NP - Noul motor CURSOR 9 pe gaz natural

Emisii de CO2 şi de poluanţi atmosferici extrem de reduse

Filtrul cu purjare centrifugal asigură separarea durabilă şi eficientă a uleiului pentru a garanta emisii de PM foarte scăzute şi nu necesită un filtru de particule la sistemul de evacuare.

Stralis NP - AutonomieAi nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!