Autoglobus, dealer oficial OK TRUCKS

Autoglobus, dealer oficial OK TRUCKS

OK Trucks este divizia de vehicule rulate a brandului Iveco. Caracterul multi-brand al OK Trucks permite oricărui client să își poată achiziționa vehiculul preferat, indiferent de marca pe care ar alege-o.

Deși parte centrală a brandului Iveco, în gama de vehicule OK Trucks veți putea întâlni și alte mărci populare de autotractoare, camioane, autobuze, vehicule comerciale ușoare și semiremorci. Înainte de punerea spre vânzare a unui produs OK Trucks, acesta trece printr-o suită de inspecții și proceduri de certificare, desfășurate de către specialiștii Iveco. Astfel, de fiecare dată când veți alege să achiziționați un vehicul Comfort sau Premium, din partea OK Trucks, veți ști sigur că veți intra în posesia unui produs sigur, fiabil, aproape nou, care vă va permite să vă bucurați de alegerea făcută pentru o perioada îndelungată de timp.


OFERTELE OK TRUCKS

Oferte stoc OK Trucks - Iveco STRALIS

Profită de oferta OK Trucks pentru STRALIS Low Tractor cu livrare rapidă din stoc și finanțare avantajoasă.

VĂZUT. PLĂCUT. CUMPĂRAT.

Vehicule rulate, certificate IVECO, cu finanțare avantajoasă cu 1,99% dobândă și 0% comisioane.

TRADE-IN Iveco Stralis E6

Schimbă vehiculul tău vechi cu un Iveco STRALIS E6 semi-nou.


CATEGORII DE VEHICULE OK TRUCKS

Un vehicul achiziționat de la OK Trucks este o adevărată investiție in viitorul afacerii voastre. Gama noastră de mașini este însoțită de servicii care vă vor permite sa rulați în siguranță și cu încredere pe toate șoselele din Europa.

Înainte de comercializare, fiecare vehicul OK Trucks Premium trece printr-o inspecție riguroasă realizată de specialiștii Iveco. Verificând elemente precum blocul motor, sistemele electrice, sistemul de direcție etc. specialiștii noștri înlocuiesc toate piesele care nu sunt conforme standardelor Iveco. Astfel, prin intermediul OK Trucks veți intra in posesia unui vehicul sigur, fiabil, pregătit sa parcurgă distanțe lungi oriunde ați avea nevoie de el.

În funcție de nivelul de pregătire al vehiculelor, acestea se împart în trei mari categorii.

OK TRUCKS PREMIUM

OK TRUCKS PREMIUM - Excelență garantată.

 • Rulaj redus
 • Vehicule cu vechime maximă 4 ani
 • Curăţate exterior şi interior
 • Profil anvelope cel puţin 6 mm
 • Inspecţii tehnică şi legală efectuate
 • Documentaţie completă a vehiculului, conform legii
 • Garanţie producător
 • Vehicul recondiţionat complet
OK TRUCKS COMFORT

OK TRUCKS COMFORT - Performanță de vârf.

 • Vehicule cu vechime maximă 6 ani
 • Curăţate exterior şi interior
 • Profil anvelope cel puţin 3 mm
 • Inspecţii tehnică şi legală efectuate
 • Documentaţie completă a vehiculului, conform legii
 • Stare normală de funcţionare
 • Garanţie producător (dacă este cazul)
OK TRUCKS STANDARD

OK TRUCKS STANDARD - Alternativa favorabilă

 • Curăţate exterior şi interior
 • Inspecţie tehnică efectuată
 • Documentaţie vehicul completă
 • Stare normală de funcţionareGARANȚIILE OK TRUCKS

Garanția vehiculele OK Trucks Premium

Pentru vehiculele Premium, OK Trucks vă oferă o garanție specială denumită ELEMENTS, ce reprezintă o gamă amplă de servicii de asistenţă personalizate. Clientul are posibilitatea de a alege cele mai potrivite niveluri de servicii pentru propria afacere, având certitudinea costurilor fixe:

 • ÎNTREȚINERE - Întreţinere, lubrifiere, schimburi de ulei şi de lichide, în conformitate cu manualul de întreţinere şi reparare.
 • DRIVE LINE - Reparaţii pentru motor, injecţie, cutie de viteze, arbore cardanic, punte.
 • EXTRA DRIVE LINE - Toate reparaţiile necesare, cu excepţia celor pentru motor, injecţie, cutie de viteze, arbore cardanic, punte. De ex: sistemul electric.
 • UZURĂ - Ambreiaj, frână, plăcuţe de frână, discuri de frână, tamburi de frână, garnituri de etanşare pentru tamburii de frână.

Garanția vehiculele OK Trucks Confort

Pentru persoanele care aleg un vehicul din gama Confort, OK Trucks va pune la dispoziție o garanție care acoperă principalele componente ale trenului de rulare, pârțile mobile, cabină și sașiu, inclusiv elementele de fixare pentru subcadru.

Vehiculele OK Trucks Confort care beneficiază de garanție sunt supuse unor controale specifice pentru a certifică statutul și calitatea lor.

Această garanție este disponibilă pentru vehicule cu vârsta de până la maximum 5 ani și este valabilă pentru 12 luni.

Fiabilitatea vehiculelor noastre este certificată, iar specialiștii noștri va stau la dispoziție pentru orice fel de întrebare.


Garanția vehiculele OK Trucks Standard

Vehiculele OK Trucks Standard sunt soluția economică oferită de OK Trucks pentru afacerea voastră. Cu documentele în ordine și gata de drum, acestea nu beneficiază de aceeași atenție precum vehiculele Confort sau Premium. Vehiculele Standard au un preț de achiziție mai redus si au un număr mare de kilometri.
Serviciul de asistență Mobility Care

Mobility Care este serviciul care se aplică vehiculelor care nu se mai încadrează in normele de garanție Driveline. Prin intermediul Mobility Care, puteți fi siguri că în cazul unei defecțiuni care s-a soldat cu imobilizarea vehiculului, Iveco vă va oferi asistență 24/7, oriunde în Europa!

Acest serviciu este valabil pentru toate vehiculele, fabricate după anul 2012, cu un număr maxim de km de 300.000 la înregistrare pentru Iveco Daily și 800.000 pentru Stralis și Eurocargo.

Prin intermediul Mobility Care, orice client beneficiază de asistență în cazul unei defecțiuni care s-a soldat cu imobilizarea vehiculului. Non stop, 24/7, oriunde v-ați afla pe întreg teritoriul Uniunii Europene, inclusiv Turcia și Ucraina, veți putea apela un număr de urgență care vă va pune în contact direct cu un consultant OK Trucks. Acesta, vă va trimite la locul defecțiunii un service mobil pregătit pentru orice tip de intervenție. Dacă reparațiile nu pot fi realizate la fata locului, vehiculul va fi tractat către cel mai apropiat service autorizat Iveco, unde va fi reparat.

Ceea ce face Mobility Care un serviciu unic, este însăși faptul că orice reparație de pana la 5000 Euro va fi acoperită de către Iveco. Prin intermediul unui card care funcționează la nivel internațional, orice persoană care beneficiază de Mobility Care poate circula in siguranță și cu încredere în spațiul comunitar european.
Descoperă oferta de vehicule comerciale rulate!

Accesează Autoglobus SHOP


Interesant? Dă mai departe!Formulare contact

Scrie-ne, şi îţi vom răspunde la orice întrebare >

Programează-ţi aici revizia sau reparaţia la Iveco-ul tău >