noul Iveco Stralis NP

noul Iveco Stralis NP

DEDICAT AFACERII DUMNEAVOASTRĂ, PRIETENOS CU PLANETA NOASTRĂ

Dedicat afacerii dumneavoastră

O alternativă reală la carburanţii tradiţionali trebuie să fie la fel de eficientă ca motorina în ceea ce priveşte performanţele, sarcina utilă şi versatilitatea. Pentru a reuşi, este nevoie, de asemenea, să se garanteze acelaşi cost total de proprietate sau chiar unul mai bun.
Noi vă oferim această alternativă.

NOUL STRALIS NP este primul autovehicul pe gaz conceput pentru transportul pe distanţe lungi. Acesta este dotat cu un motor de 460 CP, are aceeaşi sarcină utilă ca un camion pe motorină echivalent şi, cu o autonomie de până la 1.500 km, se poate deplasa de la Madrid până la Frankfurt fără a fi necesară realimentarea.
STRALIS NP este dedicat mediului de afaceri. În misiunile pe distanţe lungi (în funcţie de preţul carburantului), acesta poate fi o opţiune profitabilă la 120.000 km/an şi poate asigura economii suplimentare semnificative odată cu depăşirea acestui kilometraj.

STRALIS NP vă oferă siguranţă şi relaxare în ceea ce priveşte viitoarele reglementări mai restrictive, care vor limita accesul autovehiculelor pe motorină în centrele oraşelor şi pe unele coridoare alpine.
STRALIS NP vă oferă o multitudine de oportunităţi, întrucât cererea de autovehicule nepoluante este în continuă creştere la nivel european - de la organizaţii mari de vânzare cu amănuntul şi până la întreprinderile din cadrul sectorului energetic, de la industria auto şi până la cea alimentară.

Prietenos cu planeta noastră

Gazele cu efect de seră şi poluarea reprezintă o problemă care nu poate fi neglijată sau abordată cu soluţii depăşite. Pentru a face transportul de marfă mai fiabil, este nevoie de noi paradigme.
Pe baza celor 25 de ani de optimizare continuă, autovehiculele IVECO NATURAL POWER sporesc la maximum avantajele ecologice ale gazelor naturale.

Gazul natural este carburantul cu cel mai puternic caracter ecologic pentru motoarele cu ardere internă, oferind avantaje semnificative în ceea ce priveşte protecţia mediului:
• acesta îmbunătăţeşte calitatea aerului la nivel local, eliminând aproape toţi poluanţii atmosferici (-99% PM, -90% NMHC raportat la limitele EURO 6),
• atenuează efectul de încălzire globală prin reducerea semnificativă a emisiilor de CO2 (aproximativ -15% comparativ cu un motor diesel echivalent, cu până la -95% biometan),
• şi poate reduce semnificativ nivelul de poluare fonică în centrele oraşelor şi în cadrul operaţiunilor efectuate pe timp de noapte.

Industria gazului este pregătită pentru a cunoaşte un progres semnificativ. Sunteţi pregătiţi să optaţi pentru funcţionarea pe gaz?Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!