Cel mai scăzut TCO + CELE MAI SCĂZUTE EMISII DE CO2 = Campion TCO2

Cel mai scăzut TCO + CELE MAI SCĂZUTE EMISII DE CO2 = Campion TCO2

NOUL STRALIS XP: reducerea cu până la -5,6% a TCO reduceri de până la -11% A emisiilor de CO2

Campion în materie de TCO

Am luat măsuri cu privire la toţi factorii care afectează TCO şi sustenabilitatea - de la valoarea autovehiculului şi consumul de carburant, până la întreţinere şi durata de funcţionare.
În cazul unui camion greu, doar carburantul în sine presupune între 35 şi 40% din costul total de proprietate: pentru orice transportator, optimizarea eficienţei este esenţială pentru asigurarea competitivităţii. Acesta este motivul pentru care optimizarea noului STRALIS a vizat gestionarea energiei.
Am luat măsuri în ceea ce priveşte:
eficienţa – sporită cu ajutorul soluţiilor de economisire a carburantului specifice misiunilor (precum funcţia SMART EGR),
capacitatea de anticipare – asigurată de sistemul HI-CRUISE,
rezistenţă la rulare – redusă datorită pneurilor ecologice,
şi optimizarea energetică – realizată cu dispozitive auxiliare inteligente.

Noul STRALIS marchează o îmbunătăţire cu două cifre a eficienţei consumului de carburant faţă de modelul precedent, la care se adaugă noi tehnologii, caracteristici şi servicii pentru reducerea suplimentară a nivelului de TCO.
Economiile de carburant pentru NOUL STRALIS XP pot fi de 11% – ceea ce se concretizează printr-o reducere de 5,6% a costului total de proprietate.

Campion în reducerea emisiilor de CO2

Cu NOUL STRALIS, economia şi ecologia merg mână în mână: aceasta este formula succesului din spatele tuturor produselor IVECO.
Sistemul de post-tratare HI-SCR, oferit exclusiv de IVECO, este mai uşor, cu o dimensiune redusă, mai eficient şi mai uşor de întreţinut decât orice altă soluţie Euro 6. Aceasta înseamnă că, pe lângă emisii, HI-SCR reduce, de asemenea, costurile. NOUL STRALIS utilizează tehnologia şi factorul uman pentru a reduce la minimum consumul de carburant.
Sistemul nostru de EVALUAR E A STILULUI DE CONDUCERE este o sursă importantă de informaţii privind comportamentul în timpul condusului şi efectele sale, precum şi un instrument valoros pentru îmbunătăţirea eficienţei consumului de carburant şi reducerea semnificativă a emisiilor de CO2.
Profesioniştii ecologişti vor aprecia oportunitatea oferită de noul nostru STRALIS XP care, datorită sistemului de EVALUARE A STILULUI DE CONDUCERE, va contribui la reducerea amprentei de carbon a industriei de transport.Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!