Bullder

Bullder

Bullder este noua marcă Iveco dedicată pieselor și serviciilor post vânzare pentru remorci și semiremorci.

Mulțumită experienței de vârf în domeniul transportului rutier, Iveco a selectat de la cei mai buni furnizori de piese de remorci produse pe care le comercializează sub marca Bullder.
Este o idee nouă menită să vă simplifice munca și să ridice standardele exigențelor dumneavoastră.

ECONOMISIŢI TIMP CU BULLDER.

Graţie mărcii Bullder, de astăzi puteţi găsi în punctele reţelei de asistenţă Iveco piesele de schimb pentru remorca sau semiremorca dumneavoastră. Efectuând o singură oprire, veţi putea efectua intervenţii de întreţinere şi reparaţii, atât asupra autovehiculului trăgător, cât şi asupra remorcii.
Acest lucru înseamnă pentru dumneavoastră optimizarea costurilor de oprire ale maşinii şi posibilitatea de a avea mai mult timp pentru a lucra, sub semnul calităţii Bullder.

Iveco - Bullder
BULLDER SE NAŞTE DIN EXPERIENŢĂ.

Încredinţaţi-vă mărcii Bullder: piesele de schimb pentru remorci şi semiremorci au aceeaşi calitate ca şi piesele originale pentru autovehiculele trăgătoare Iveco.
Excelenţa reţelei de distribuţie şi de logistică Iveco poate garanta, de asemenea, livrări rapide şi punctuale, pentru ca piesa să fie mereu disponibilă.

PRODUSE RIGUROS SELECTATE: GARANTEAZĂ BULLDER.

Piesele de schimb Bullder sunt selectate în modul cel mai riguros, respectându-se tradiţia Iveco. Cei mai buni producători din sector au fost selecţionaţi ca furnizori oficiali Bullder, pentru a garanta produse de calitate şi prestaţii ridicate.

GARANŢIE CA NUME ŞI ÎN FAPT.

Garanţia pentru pieselor de schimb Bullder respectă aceleaşi reguli, proceduri şi avantaje ca şi pentru piesele de schimb Iveco. În acest mod puteţi avea siguranţa că veţi obţine aceleaşi standarde de calitate atât pentru remorcă, cât şi pentru autovehiculul trăgător.


Descarcă broșura Bullder în format pdf (563 kB)

Ai nevoie de mai multe informații?

Contactează-ne!

Interesant? Dă mai departe!Formulare contact

Scrie-ne, şi îţi vom răspunde la orice întrebare >

Programează-ţi aici revizia sau reparaţia la Iveco-ul tău >