noul Iveco Stralis XP

noul Iveco Stralis XP

Noul Iveco Stralis XP are la bază modelul Hi-Way, păstrând de la acesta sistemul Euro VI HI-SCR și cabina. Stralis XP a fost conceput pentru a reduce costurile de exploatare pentru companiile de transport, de aici și supranumele dat de către cei de la Iveco, „Campionul TCO2”.

TCO2 face referire la costul total de proprietate (Total Cost of Ownership – TCO) și CO2, nivelul emisiilor. Reducerea acestui cost de exploatare este posibil datorită numeroaselor îmbunătățiri aduse noului model cât și a soluțiilor inovatoare folosite la proiectarea acestuia.

Pornind de la noua gamă de motoare diesel Cursor de 8,7 litri (Cursor 9), 11,1 litri (Cursor 11) și 12,9 litri (Cursor 13), ce pot dezvolta o putere de la 310 CP la 570 CP, Stralis XP beneficiază de mai multe modificări față de Hi-Way: un lanț cinematic complet nou, noi sisteme electrice și electronice, o nouă transmisie HiTronix cu Hi Cruise și sistem predictiv de schimbare al treptelor de viteză, o nouă punte spate și suspensie spate și cea mai nouă generație GPS cu funcții predictive.

noul Stralis XP

Toate îmbunătățirile și noile echipamente generează o reducere a consumului de carburant de până la 11%, în timp ce noile servicii promit să adauge economii suplimentare de până la 3%. Împreună, ele reduc costul total al lui Stralis XP în operațiunile de transport pe distanțe lungi cu până la 5,6%.
Disclaimer
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

Interesant? Dă mai departe!