Noul IVECO S-WAY, CONECTIVITATE LA MAXIM

Noul IVECO S-WAY, un camion conectat

IVECO S-WAY este camionul 100% conectat

  • Update software vehicul la distanță - Executarea de la distanță a intervențiilor de service și a actualizărilor de software, fără a fi nevoie să se oprească în atelier.
  • Diagnoză la distanță – se efectuază diagnoza vehiculului de la distanță, fără a fi nevoie să se oprească în atelier.
  • Rapoarte despre starea vehiculului - Smart Report - trimiterea periodică a rapoartelor automate privind performanța vehiculului și consumul de combustibil
  • Acces la aplicația My IVECO EASY Way - portal pentru a monitoriza starea vehiculului și comportamentul șoferului.

În plus, alegi să faci achiziția în leasing și beneficiezi de o dobândă de 1,99%! *


CERE MAI MULTE DETALII

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

NOUL IVECO S-WAY

O cabină complet nouă

Total reconceput spre beneficiul clienților, începând cu economia la consumul de combustibil și un Cost total al proprietății (TCO) redus, până la un nivel de siguranță sporit. Fiecare detaliu maximizează performanțele aerodinamice ale vehiculului.

O nouă eră a conectivității

Conectivitatea noului Iveco S-Way este creată pentru a ajuta șoferul să opereze vehiculul cât mai eficient, cu efort redus și pentru a ajuta managerii de flotă în vederea optimizării consumului de combustibil și al costului total al proprietății.

Eficient și puternic

IVECO S-Way este echipat cu motoare de la 330 la 570 CP.

Un nou mod de relaxare creat pentru confort

Bucură-te de fiecare moment al călătoriei, fie că te afli la volan, fie că efectuezi timpii de odihnă, cu un interior complet refăcut.


Disclaimer

Campanie valabilă până la data de 31.03.2021. Se aplică termenele și condițiile:

  • Campania se aplică vehiculelor noi din gama AUTOTRACTOR IVECO S-WAY care nu fac obiectul altor campanii naționale IVECO
  • (*) Dobândă de 1,99% pentru leasing financiar pentru perioadă de finanțare de până la 36 de luni, 2,99% pentru perioadă de finanțare de 48 sau 60 de luni, avans începând de la 10%.

Interesant? Dă mai departe!