Autoglobus - Distribuitor & Reparator Autorizat Iveco

Iveco Daily te premiază

Iveco Daily te premiază

Participă la TOMBOLA IVECO și poți câștiga legenda scuterelor italiene.

Achiziționează orice vehicul IVECO Daily în perioada 01 - 31 Martie 2020 și te califici automat la tombola IVECO DAILY TE PREMIAZĂ.

Iveco Daily, ADN-ul unui camion la prețul unui vehicul comercial!

Cu Daily ai parte de o experiență completă în activitățile tale: te ajută să îți îndeplinești obiectivele, fiind un brand recunoscut pentru numeroasele sale calități! Pregătit pentru orice tip de activitate, rezistent în timp și în toate condițiile de lucru, orientat către confortul și siguranța șoferului!

  • PÂNĂ LA 10% ECONOMIE LA CONSUMUL DE CARBURANT
  • PÂNĂ LA 10% REDUCERE LA COSTURILE DE MENTENANȚĂ
  • PERFORMANȚE DE TOP ȘI SUSTENABILITATE

Și nu uita, până pe 31 martie poți beneficia și de oferta de finanțare cu dobândă de la 0%. Vezi detalii aici.


Cere o ofertă personalizată

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Disclaimer

Pentru orice vehicul IVECO Daily achiziționat în perioada 01 Martie (ora 08:00) si 31 Martie 2020 (până la ora 12) te califici la extragerea tombolei IVECO DAILY TE PREMIAZA.

La campanie pot participa persoane fizice, care au împlinit vârsta de 18 ani la data demarării campaniei, și persoane juridice, care achiziționează un vehicul IVECO DAILY, de la oricare dintre distribuitorii Autorizați de pe teritoriul României.

Prin achiziționare se întelege, îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiții:

  1. semnarea, în Perioada Campaniei, a unui contract de vânzare având ca obiect unul sau mai multe Vehicule, cu un Distribuitor Autorizat, și
  2. achitarea, până la expirarea Perioadei Campaniei, a prețului vehiculului (vehiculelor) contractat(e) sau a unui avans din prețul vehiculului (vehiculelor), in condițiile agreate cu Distribuitorul Autorizat prin contractul de vânzare semnat.
  3. in cazul in care achiziționarea se face prin intermediul unei firme de leasing, participantul se definește prin Utilizatorul din contractul de leasing. In acest caz condiția de participare este semnarea contractului de leasing si plata avansului conform contractului de leasing.

Pentru claritate, se subliniază faptul ca, atât data semnării contractului de vânzare, cât și data achitării prețului Vehiculelor/avansului din prețul Vehiculelor achiziționate, după caz, conform celor menționate in prezentul Regulament, trebuie sa se încadreze in Perioada Campaniei.

Nu pot participa la Campanie:

  • persoanele fizice care nu au împlinit vârsta de 18 ani la data începerii Campaniei;
  • angajați, asociați, administratori, colaboratori ai Organizatorului sau ai Distribuitorilor Autorizați, soți, rude si afinii ai acestora pana la gradul 4 inclusiv, nici in nume propriu si nici ca reprezentanți ai unor persoane juridice in care angajații, asociații, administratorii, colaboratorii Organizatorului sau ai Distribuitorilor Autorizați, soții, rudele si afinii acestora pana la gradul 4 inclusiv dețin participații sau au vreun interes, indiferent de natura acestuia;
  • persoanele juridice care înregistrează debite fata de Organizator la data demarării Campaniei
Citește regulamentul campaniei

Interesant? Dă mai departe!