Iveco Daily Șasiu Euro 6, performanță fără egal

Iveco Daily Șasiu Euro 6, performanță fără egalMOTOARE ÎNALT PERFORMANTE PENTRU A VĂ PUNE ÎN EVIDENȚĂ TALENTUL

Gama Daily Euro 6 oferă tracțiunea, capacitatea portantă, puterea și viteza de reacție de care aveți nevoie alături de o eficiență excelentă a consumului de carburant, dumneavoastră putându-vă baza pe această performanță de înaltă clasă pentru mulți ani. Puteți alege nivelul de performanță care se potrivește cel mai bine cu misiunea dumneavoastră: intervale de putere maximă, începând de la 116 CP și ajungând până la 205 CP, cel mai înalt nivel de putere pentru motoarele cu 4 cilindri.

Opțiunea cuprinde noile modele de 136 CP VGT și de 180 CP, precum și motorul de înaltă performanță F1A cu capacitatea de 2,3 litri:156 CP VGT.

În plus, cuplul maxim poate atinge chiar o valoare de 470 Nm pentru motorul F1C cu capacitatea de 3,0 litri. Toate motoarele sunt optimizate pentru a oferi performanțe de vârf în cadrul fiecărei misiuni, asigurând un nivel maxim de eficiență chiar și pe distanțe lungi. Pentru afacerile din domeniul transporturilor care necesită o funcționare silențioasă și soluții sustenabile, Daily Natural Power de 136 CP care funcționează cu gaz natural comprimat este alegerea perfectă.Ai nevoie de mai multe informații?

Cere o ofertă!

Interesant? Dă mai departe!