Nu neglija ambreiajul vehiculului tău Iveco

Campanie ambreiaje Iveco Autoglobus

Nu toate piesele au aceeași calitate și nu toți tehnicienii știu să monteze corect un kit de ambreiaj. Pentru siguranța ta, folosește doar componente de origine sau echivalente certificate și garantate, montate de personal calificat.

Înlocuiește ambreiajul la kilometrajul recomandat de Producător. Deteriorarea acestuia produce cheltuieli neprevăzute și imobilizări de lungă durată, în timp ce un ambreiaj în bună stare de funcționare înseamnă conducere lină, fără stres, ceea ce duce la prelungirea duratei de viață a componentelor mecanice, în special a celor din lanțul cinematic.


La fiecare schimb de ambreiaj efectuat la Iveco Autoglobus Service beneficiezi de 10% discount la piese, 20% discount la manopera aferentă și un rucsac Iveco CADOU pentru șofer!


La alegere, piese schimb de origine sau echivalente (after-market)

Gamă largă de piese schimb pe stoc

Garanție pentru piese și lucrările efectuate

Intrare în service „de azi pe mâine”

Diagnoză profesională garantată, diagnostician Vasile Scaletschi - peste 20 ani de diagnostică Iveco

Verificare gratuită în 29 puncte la fiecare intrare în service


Nu mai sta pe gânduri!
Sună sau completează cererea pentru o ofertă personalizată sau o programare.

 0256 400 706 [număr cu tarif normal]
Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile dumneavoastră la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.


Campaniile Autoglobus Iveco Service

Campanie întreținere Iveco Autoglobus

La fiecare revizie efectuată la Iveco Autoglobus Service te bucuri de avantaje: filtru de ulei gratuit, 20% reducere la manopera aferentă și o șapcă cadou pentru șofer.

Campanie frânare Iveco Autoglobus

La fiecare schimb de plăcuțe frână efectuat la Autoglobus Service ai 15% discount la piese, 20% discount la manopera aferentă și ochelari de soare Iveco cadou pentru șofer.

Campanie distribuție Iveco Autoglobus

La fiecare distribuție efectuată la Iveco Service beneficiezi de 10% discount la piese, 20% discount la manopera aferentă și o curea Iveco cadou pentru șofer.


Disclaimer

Campanie valabilă până la 30 septembrie 2022, în limita stocului disponibil.