​Carosieri

​Carosieri

Vehicule comerciale uşoare, medii şi grele, pentru transport urban, construcţii sau colectare de deşeuri: Iveco poate oferi produse care să se adapteze la orice cerinţă de vehicul sau carosare are clientul.

Cu excepţia autotractoarelor şi a furgoanelor, Iveco construieşte produse semi-finale care sunt apoi completate de catre carosieri. Pentru a asigura un produs final optimizat pentru misiunea sa şi respectarea celor mai înalte standarde de calitate, o condiţie necesară pentru a satisfacerea clientului, compania trebuie sa colaboreze îndeaproape cu carosierii. Pentru a respecta aceste cerinţe, Iveco analizează atent toate propunerile tehnice venite din partea carosierilor cât şi aspectele legale şi legislative ale propunerilor. Acest fapt oferă companiei posibilitatea de a putea comanda un produs final competitiv atât ca preţ cât şi ca performanţă.

Standarde şi certificări

Iveco urmăreşte tot ce este legat de evoluţia standardelor în lumea transporturilor, de omologări de tip, certificări de vehicule şi aspecte legale şi legislative, informând reţeaua de dealeri şi toate celelalte unităti implicate in dezvoltarea produselor finale Iveco.


Ai nevoie de mai multe informații?

Contactează-ne!

Interesant? Dă mai departe!Formulare contact

Scrie-ne, şi îţi vom răspunde la orice întrebare >

Programează-ţi aici revizia sau reparaţia la Iveco-ul tău >